26 gadu vecumā traģiski aizsaulē devies sportists; Dzīvību sportists zaudēja svētdien uz ielas

Dzīvību sportists zaudēja svētdien, 3.septembrī uz ielas. Sportista ģimene ir ļoti satraukta un nespēj šobrīd komentēt notikušo. 

Pēc cilvēka aiziešanas dvēsele pāriet mūžības pasaulē. Mūžībā nav izpratnes par dienām, nedēļām, gadiem vai citiem laika garumiem. Taču zemes Baznīca izpratnei nosaka īpašas dienas dvēseles dzīves pēcnāves posmā – 3, 9 un 40.

Baznīcas tradīcijā ir pieminēta eņģeļa atklāsme Sv. Aleksandrijas Makārijs par to, kas notiek ar dvēseli šajās īpašajās dienās. Šie ir ļoti svarīgi datumi.

 

Šogad 26 gadus vecais centra aizsargs uzsāka dalību Panamas izlasē, piedaloties divos mačos valstsvienības sastāvā.

Sportists°, Ernandess svētdien traģiski gāja bojā pēc vairākiem š.ā.v.i.e.ni.e..m, kas tika raidīti no braucoša transportlīdzekļa Kolonas pilsētas ielās. Saskaņā ar ziņojumiem, no a.p.š.a.u.de..s ievainojumus guvuši vēl seši cilvēki, bet vairāk traģisku gadījumu nav bijis.

Atbilstoši varasiestāžu informācijai aizdomās turamā persona ir aizturēta. Notikums ir saistīts ar noziedzīgo grupējumu kopīgo piederību.

 

Panamas Futbola federācija (“FEPAFUT”) izsaka līdzjūtību bojāgājušā sportista ģimenes locekļiem un savā oficiālajā paziņojumā pauž atbalstu arī viņa saistītajam klubam “Club Atletico Independiente” (CAI).

Lasi vēl: “Sūdzējās par sāpēm sirdī”: aizsaulē pēkšņi devies daudzu seriālu galvenais atveidotājs un mīlošs tēvs

Kā teikts oficiālajā paziņojumā, FEPAFUT izsaka visdziļāko līdzjūtību bojā gājušajai ģimenei un tuviniekiem, kā arī visai CAI un Panamas futbola sabiedrībai. Lai viņa dvēsele dus mierā.

 

Leave a Comment