Steigšus izplatīts sinoptiķu brīdinājums jau uz šo vakaru! Cilvēkus lūdz palikt mājās

Steigšus izplatīts sinoptiķu brīdinājums jau uz šo vakaru! Cilvēkus lūdz palikt mājās, lai izvairītos no laikapstākļu radītajām sekām. 

Kā sevi pasargāt spēcīga puteņa laikā?

Spēcīga puteņa laikā ir svarīgi rīkoties piesardzīgi un ņemt vērā drošības pasākumus. Lai pasargātu sevi spēcīga puteņa laikā, ņemiet vērā šos padomus:

Palieciet iekštelpās: Ja iespējams, uzturies iekštelpās, lai izvairītos no potenciālajiem riskiem, ko rada stiprais vējš un pārnesto objektu iespējamība.

Izvairieties no logiem un durvīm: Stipra vēja gadījumā izvairieties no logiem un durvīm, lai novērstu stikla sadales risku un vēja iekļūšanu telpā.

Droši nostipriniet priekšmetus: Ja ārā ir priekšmeti, kas var tikt novietoti vai aizskārti stiprā vējā, piemēram, mēbeles vai zāles dekorācijas, nostipriniet tos vai nogādājiet iekštelpās.

Nenovietojiet transportlīdzekļus tuvu ēkām: Ja esat transportlīdzekļa vadītājs, nenovietojiet to tuvu ēkām, kokiem vai elektrības vadu stabiem, lai novērstu to nokrišanu uz transportlīdzekļa.

 

Sargājiet savu galvu: Ja jums ir jāatrodas ārpus telpām, valkājiet cimdu vai citu aizsarglīdzekli, lai pasargātu savu galvu no potenciāli bīstamiem priekšmetiem, kas var tikt pārnesti vēja spēkā.

Sekojiet vietējām ziņām un prognozēm: Sekojiet laika apstākļu prognozēm un vietējām ziņām, lai būtu informēts par iespējamajiem neveiksmju brīžiem un drošības norādēm.

Lasi vēl: 5 lietas, ko nevar mazgāt ar veļas kondicionieri: jums tās būs jāizmet

Lasi vēl : Gatavojoties milzu ienākumiem! Merillina pareģo, kuras zīmes tuvākajā nedēļā var iegūt lielo “Džekpotu!”

Sagatavojiet steidzamības komplektu: Ja gaidāms spēcīgs puteņa periods, sagatavojiet steidzamības komplektu ar nepieciešamajām pirmās palīdzības un citām nepieciešamajām lietām.

Steigšus izplatīts meteorologu brīdinājums jau uz šo vakaru! Cilvēkus lūdz palikt mājās un sekot līdzi laika ziņām! Kas sagaidāms jau sākoties vakaram?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment