Spoguļdatums 24.04.2024 – ar ko šī diena ir tik īpaša, ka pat mūsu senči baidījās?

Centieties šo dienu pavadīt labestības un sapratnes gaisotnē kopā ar sev tuviem cilvēkiem. Mēģini atjaunot attiecības ar tiem, ar kuriem esi ilgstoši strīdējies vai nejauši zaudējis saikni. Dariet kaut ko jauku sev – dodieties uz sporta zāli, kino, uz randiņu, uz kosmētiskajām procedūrām vai spa.

Tava garīgā attīstība ir tavās rokās. 2024. gada 24. aprīlī Visums mums pateiks, kurp doties tālāk un kādas garīgās prakses izvēlēties. Šajā dienā izteikta vēlēšanās noteikti piepildīsies.

Ja vēl neesat izveidojuši vēlmju karti, noteikti to izdariet šajā dienā. Rūpīgi izanalizējiet aizvadīto mēnesi un pārbaudiet savus plānus 2024. gadam, varbūt jums vajadzētu kaut ko mainīt? Plānojiet nākamā mēneša vai gada atlikušo daļu. Definē savus mērķus, iespējamos šķēršļus un kopumā ieskicē savu darbības stratēģiju.

Skaistais datums 24.04.2024. ir ideāli piemērots kāzām. Šis maģiskais datums kļūs par labu talismanu, ģimenes tradīciju, tīras mīlestības pamatu un nesīs laimi visiem pāriem.

 

Ko labāk nedarīt?

Šajā dienā jūs nedrīkstat strīdēties vai risināt jautājumus, konfliktējot un pazemojot. Jūsu vārdi, emocijas un rīcība atgriezīsies pie jums kā spogulī, kas atspoguļo jūs vai jūsu tuviniekus. Tāpēc atsakies no depresijas, greizsirdības, dusmām un citām jūtām, kas tevi iznīcina.

Šodien ir tā maģiskā diena, kad tu vari atbrīvoties no visiem pārmetumiem, apgūt piedošanas noslēpumu un ļaut sevi pieņemt. Kā to izdarīt? Vienkārši izpildiet vienkāršu rituālu.

Uzraksti uz papīra lapas visas savas bailes, raizes, neizteikto nožēlu un sāpes.

Paņemiet metāla vai porcelāna trauku, kurā jūs sadedzināsiet uzrakstītās jūtas.

Aizdedziniet papīra lapu ar vārdiem: “Es atbrīvojos no aizvainojuma, es atveru durvis uz jaunu pasauli, es apsolu ticēt sev”. Kad tas izdegs, aprociet pelnus zemē vai iemetiet tos puķu podā.

Lasi vēl: “Manās bēres nedrīkst būt asaras”: pēkšņi 46 gadu vecumā aizsaulē devusies ekstravaganta dziedātāja

Visums palīdzēs jums virzīties uz priekšu. Jums tikai jāpārveido vai jāatbrīvo viss, kas jūs ir piesaistījis negatīvām emocijām, toksiskiem cilvēkiem vai traģiskiem notikumiem.

 

Leave a Comment