Pirms sāku tīrīt katru istabu es izvāru lauru lapu un Tikai tad sāku tīrīt Dzīvokli! Rezultāts ir pārsteidzošs

Mana vecmāmiņa dalījās ar mani par vecu, bet uzticamu triku, ko viņa mācījās vēl padomju laikos, un tas ir vērts dalīties arī ar tevi.

Mājas uzkopšana var kļūt par nopietnu izaicinājumu, it īpaši, ja jācīnās ar stūrgalvīgiem traipiem vai nepatīkamām smakām, kas nelienas nost. Šodien mums ir pieejami daudzi moderni tīrīšanas līdzekļi.

Tomēr patiesība ir tāda, ka daudzi no šiem produktiem satur bīstamas ķīmiskas vielas, kas var negatīvi ietekmēt mūsu veselību.

Es dodu priekšroku izmantot dabiskus tīrīšanas līdzekļus mājai. Nesen es atcerējos, kā mana vecmāmiņa, kad es biju maza meitene, tīrīja māju, izmantojot vienkāršu lauru lapu. Tagad es vēlos dalīties ar šo interesanto metodē.

Lauru lapas ir dabiskas tīrīšanas sastāvdaļas, kas ir ārkārtīgi efektīvas un viegli lietojamas. Agrāk tās galvenokārt tika izmantotas medicīniskiem nolūkiem, pateicoties to ēteriskajām eļļām, tāpēc tās ir lielisks līdzeklis mājas uzkopšanai.

Šeit ir, kā es radu patīkamu aromātu: es vāru 3-4 lauru lapas aptuveni 5-7 minūtes, pēc tam ļauju šķidrumam atdzist uz dažām stundām, lai aromāts izplatītos pa visu māju.

Lai pastiprinātu šo aromātu, es pievienoju kanēli un vaniļu. Šis šķidrums ir īpaši piemērots tiem, kam ir mājdzīvnieki, jo tas efektīvi maskē visus nepatīkamos smakas.

Bet, protams, ir vēl viens noslēpums, kas saistīts ar lauru lapām…

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment