Šodien atvadās no 4 mēnešus vecās meitenītes Luīzes – pazudušās Annas meitiņas

Tomēr joprojām notiek pazudušās Annas meklēšana. Kā ziņots, ceturtdienas rītā Anna Jansone ar četrus mēnešus veco meitu Luīzi Evertovsku izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā. Kopš tā brīža viņa vairs nav redzēta.

Annu un Luīzi Valsts policija meklēšanā izsludināja tās pašas dienas, tas ir, 1. novembra vakarā. Nākamajā rītā nomas automašīnā pie Ķemeru tīreļa tika atrasta Luīze, diemžēl mirusi. Meklēšana Annas gadījumā turpinās.

Kas šobrīd ir zināms?

Annas Jansones meklēšana jau ilgst divas nedēļas, un tajā piedalās plašs cilvēku un tehnisko resursu skaits. Meklēšanā ir iesaistīts pat helikopters, un gaisa laikā tika uzņemtas fotogrāfijas, kuras ir pieejamas publiskai izpētei.

Annas vīrs aicina interesentus rūpīgi apskatīt fotografēto materiālu un pievērst uzmanību detaļām, kas varētu norādīt uz to, kur varētu būt Anna vai arī parādīt viņas klātbūtni pagātnē.

Viņš dalījās ar informāciju un aicināja virtuāli iesaistīties meklēšanā, piedaloties tiešsaistē. Kartē ir atzīmētas helikoptera ikonas ar saitēm uz gaisa uzņemtajiem attēliem. Brīvprātīgie tiešsaistē aicināti izpētīt šos attēlus un iespējams ieraudzīt kaut ko, kas līdz šim varbūt nav pamanīts.

Savā “X” kontā Annas vīrs dalās ar informāciju: “Man izdevies atrast dažas fotogrāfijas no pazudušās Annas. Šīs bildes ir no 2021. un 2022. gadā. Varbūt vēlāk sanāks iegūt arī jaunākas, bet, kā zināms, mūsu vecumā ātri izskats nemainās.”

Leave a Comment