Šo nezina pat pieredzējušas saimnieces! Šefpavārs atklāj svarīgu informāciju par silikona formiņām un cepšanu

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījumā “Šefu gaidījāt?” šefpavārs Kristaps Sīlis TV raidījumu vadītājai Lindai Abu-Meri skaidro, kāpēc, kā izrādās, silikona formiņas nav tā labākā izvēle, piemēram, mafinu cepšanai.

Silikona formiņas, kā zināms, ir ļoti populārs un ērts veids, kā cept mafinus, jo formas ir izgatavotas no elastīga un izturīga silikona materiāla, kas ērti ļauj ielikt mīklu un arī izņemt to tad, kad mafini ir izcepušies. Tāpat arī šīs formas parasti nav nepieciešams pirms cepšanas arī ieeļļot, jo mīkla, tajās cepoties, tāpat “nepielīp” un kad mafini ir gatavi, tos ir ērti izņemt no formas.

Vēl viens pluss – šīs formiņas ir ērti mazgāt un tīrīt, un to var darīt arī izmantojot trauku mazgājamo mašīnu. Silikona cepšanas formiņas veikalos ir pieejamas daudz un dažādos izmēros, tāpēc pircējs var izvēlēties sev piemērotāko. Teiksiet, ka lieliska izvēle, vai ne? Tomēr, kā izrādās, ne vienmēr!

Foto – Pexels

Izpildi testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Šefpavārs Kristaps Sīlis raidījumā nosauc vismaz divus ļoti svarīgus iemeslus, kāpēc silikona formiņas nebūt nav tā labākā izvēle, lai pagatavotu izcilus mafinus. Un tam piekrīt arī Linda Abu-Meri, kura teic, ka cepot silikona formiņās mafinus, tiešām to ir novērojusi.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment