Snigšana, anomāla vētra un sals: Hidrometeoroloģijas centrs brīdina reģionus par sliktiem laika apstākļiem

Hidrometeoroloģijas centra zinātniskais vadītājs pastāstīja, ka nākamā nedēļa sāksies ar lietainu un mākoņainu laiku.

Pēc meteorologa teiktā, nākamās nedēļas pirmajā darba dienā nokrišņu daudzums būs pieklājīgs, mākoņains laiks gaidāms bez cerībām uz skaidru laiku.

Dienā termometra stabiņi pakāpsies tikai līdz +10 grādiem pēc Celsija, bet naktī uz otrdienu pazemināsies līdz +1, +6 grādiem pēc Celsija.

Sinoptiķi atzīmēja, ka salnas nav gaidāmas, bet naktī uz otrdienu tiek prognozēta temperatūra ap nulli. Tomēr dienā tā pakāpsies līdz +10, +12 grādiem pēc Celsija. Neraugoties uz šo atdzišanu, pēc viņa teiktā, šī temperatūra joprojām par 1-2 grādiem pārsniedz normu.

21. aprīlī Jupiters un Urāns satricinās apvārsni! Ko tas mums nozīmē? Tās būs lielas pārmaiņas ikviena cilvēka liktenī

Saskaņā ar provizoriskajām prognozēm no trešdienas līdz piektdienai nakts temperatūra būs ap +4, +6 grādiem, bet dienā – no 10 līdz 15 grādiem virs nulles.

Lasi vēl: Diemžēl ļoti skumja ziņa par pasaules līmeņa aktieri Kiānu Rīvsu; filmēšanas laikā notika incidents

Latvijā pavasaris var būt diezgan mainīgs un neprognozējams. Lai gan pavasara sākumā parasti ir sajūtama temperatūras paaugstināšanās un saules gaismas pagarināšanās, tas var būt arī nestabils un mainīgs.

Lasi vēl: Tikai trīs sastāvdaļas; Salāti “gandrīz no nekā”, bet ļoti gardi. Aizmirstā padomju recepte

Bieži vien pavasara laikā Latvijā ir raksturīgas straujas temperatūras svārstības, intensīvas lietusgāzes, vēja brāzmām, kā arī pat sniega nokrišņi.

 

Leave a Comment