“Slavenā Ēģiptes dievību pārbaude!”; Ēģiptes simbols, kas jūs visvairāk piesaista, atklās slēptu personības iezīmi

Tiekšanās pēc sevis izzināšanas ir ceļojums, kas sākas un beidzas mūsos. Lai mums palīdzētu sevis izzināšanā, ir dažādi rīki. Viens no šādiem instrumentiem ir personības tests. Šis vienkāršais, taču spēcīgais tests palīdz mums labāk izprast sevi un savu vietu pasaulē. Tas mums piedāvā unikālu skatījumu uz to, kas mēs patiesībā esam.

 

Šodienas personības pārbaudei mēs esam atlasījuši sešus simbolus, kas ir izplatīti ēģiptiešu kultūrā un ir atrodami uz kapenēm, piramīdām un vēstures tekstiem.

Tātad, vai esat gatavs kādai pārbaudei?

Viss ir ļoti vienkārši.

Rūpīgi apskatiet visus simbolus un izvēlieties to, kas visvairāk piesaista jūsu uzmanību. Katrs simbols nes noteiktu vēstījumu un atklāj noteiktas personības iezīmes.

1 Vabole: Pie apvāršņa ir pārmaiņas

Skarabejs senajiem ēģiptiešiem bija mūžīgās atdzimšanas, veidošanās un transformācijas simbols. Tādējādi šis jūsu izvēlētais attēls atspoguļo jūsu vēlmi dzīvē attīstīties, mainīties un risināt problēmas. Nozīmīga attēla detaļa ir virs vaboles galvas novietota neliela lode, it kā vabole vēlētos to satvert. Šī sfēra pārstāv pasauli, realitāti, kuru jūs vēlētos aptvert – jūs esat ambiciozs cilvēks. Jūs esat cilvēks, kurš atrodas nemitīgos meklējumos, jums nepatīk rutīna un vienmuļība. Izaicinājumi jūs nebiedē, gluži pretēji, tie motivē sasniegt savus personīgos un profesionālos mērķus.

Papildus ēģiptiešu simbolikai skarabeja tēlā dinamisms un spēja mainīties atspoguļojas tā kustīgajā stājā. Skarabeja vairogs ir sadalīts trīs segmentos, kas mums norāda, ka jums ir ļoti skaidras idejas un vērtības, jo jums ir tendence “novilkt” ļoti skaidru robežu starp sevi un citiem. Tev nepatīk, ka tevi ietekmē citi cilvēki gan darbā, gan personīgajā dzīvē.

Ja gaidījāt kādu zīmi, tad uzskatiet, ka to saņēmāt – ir pienācis laiks veikt dažas būtiskas izmaiņas savā dzīvē. Vienu un to pašu darbību veikšana katru dienu atkal un atkal iztukšo jūs garīgi. Ir pienācis laiks izkļūt no šīs rutīnas un veikt izmaiņas, kas palīdzēs sasniegt savus mērķus gan profesionāli, gan personīgi.

2. Faraons: pašapziņas spēks

Vai jūs piesaista faraons? Šis simbols ir atgādinājums par jūsu iekšējo spēku. Viņš aicina noticēt sev un izlēmīgi rīkoties, lai mainītu savu dzīvi. Faraona vēstījums ir skaidrs: ir pienācis laiks pārstāt būt par skatītāju un kļūt par sava stāsta galveno varoni.

Jūs zināt, ka faraons ir personificēta dievība. Faraons ir Ēģiptes augstākais valdnieks, kurš zina visu un var visu.

Jūs esat gudrs cilvēks, cenšaties pieņemt pārdomātus un pārdomātus lēmumus, faraona nostāja uzsver jūsu tieksmi uz spriestspēju. Bet jūs esat cilvēks, kurš ir pārdzīvojis daudz grūtu laiku, tik ļoti, ka esat zaudējis pārliecību par sevi. Tāpēc jūs vienmēr esat uzmanīgs, lai nejustos citu atstumts. Faraona vēstījums ir tāds, ka ir pienācis laiks noticēt sev! Neatkarīgi no grūtībām, kuras esat pārvarējis, ir pienācis laiks vairs nebūt savas dzīves skatītājam, bet gan rīkoties tajā.

Dažreiz jūs pats atļaujat pret sevi slikti izturēties no citiem, šī situācija ir jāpārtrauc, un tikai jūs varat tai pielikt punktu. Mācieties būt stingrs, jūs būsiet pārsteigts par visām savām spējām, tiklīdz spersiet pirmo soli.

3. Svētā ibisa: ieskatu gudrība

Svētā ibisa izvēle atspoguļo atturīgu un jūtīgu personību. Šis ir dzīvnieks, kas veltīts Totam, gudrības un zināšanu dievam. Faraonu laikos ibiss tika uzskatīts ne tikai par svētu putnu, bet arī noderīgu, viņš ēda kāršus un čūskas, dzēra tikai ūdeni no tīrākajiem un kristāliskajiem avotiem.

Jūs esat diezgan atturīgs un nedaudz naivs cilvēks. Turklāt jūs esat cilvēks, kurš bieži ieskatās pagātnē. Tajā pašā laikā tu novērtē savu ģimeni, nodrošināsi sev tuvu cilvēku labklājību, sargā viņus. Jūs ienīstat netaisnību, un tas jums var maksāt daudz vilšanās: “spicais knābis” ir gatavs salūzt ar cilvēkiem, kuri jūs pieviļ, un spārni ir gatavi jūs aiznest. Jūs mēģināt pasargāt sevi no visa, ko uzskatāt par negodīgu un neatbilstošu jūsu vērtībām.

Lasi vēl: Arheologi Vācijā atrod iespaidīgu 3000 gadus vecu bronzas zobenu – Apskati, kā tas izskatās

Tas, ko jūs redzējāt par ibisu, ir aicinājums izmantot savu inteliģenci, lai atšķirtu patiesus nodomus no iespējamās manipulācijas, lai noteiktu, vai cilvēki, kas ar jums vēršas, ir patiesi vai drīzāk negodīgi. Uzticieties saviem instinktiem, lai orientētos sarežģītā pasaulē un izvairītos no manipulāciju kļūdām.

Turpini lasīt, pārējo simbolu nozīmes, nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment