“Slavenā Ēģiptes dievību pārbaude!”; Ēģiptes simbols, kas jūs visvairāk piesaista, atklās slēptu personības iezīmi

4. Karaliskā kobra – kontrole

Ja esat izvēlējies karalisko kobru, jums jāzina, ka šis dzīvnieks ir lepns un personības pilns. Ēģiptiešiem čūskas iedalīja labajās un sliktajās; pirmie sargāja nelaiķa ceļu uz pēcnāves dzīvi, otrie radīja draudus vispārējai kārtībai.

“Karaliskā kobra” – dzīvnieks, kas aizsargāja faraonu.

Karaliskā kobras izvēle ir diezgan simboliska. Čūska ir ložņājošs dzīvnieks, pirms virziena izvēles tā daudz staigā apkārt, tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas jāizvērtē katrs mainīgais. Jūs neapšaubāmi esat domājošs cilvēks un jūtat vajadzību kontrolēt visu apkārtējo, lai gan jums ir tendence uz trauksmi. Gan profesionālajā, gan personīgajā jomā jums ir tendence uzsvērt un pārdomāt noteiktas negatīvas situācijas. Jūs bieži iztēlojaties ļaunāko, kas traucē jūsu attīstībai. Ir svarīgi mēģināt atgūt kontroli pār savu dzīvi, taču tas jādara soli pa solim. Jūs nevarēsit sasniegt savus mērķus, ja ļausit nemieram jūs pārņemt.

Jums nepatīk improvizētas novitātes, bet jums ir jābūt gatavam jaunām idejām.

5. Vilks: pāreja no pagātnes uz tagadni

Ēģiptes vilks, nāves dieva Anubisa simbols, simbolizē gan pagātni, gan nākotni. Šī figūra ir diezgan sarežģīta, jo šķiet, ka tā ir sadalīta trīs dažādos elementos, no kuriem divi ir savstarpēji saistīti un viens ir pagriezts pa kreisi (vilka galva skatās pagātnē). Šakāļa (suņa vai vilku suņa) galva ir pārvērsta pagātnē, diezgan stūraina un norāda uz ļoti smagu pieredzi, kas rada problēmas arī šodien.

Jūs esat viens no tiem cilvēkiem, kuri bieži tik daudz kavējas pagātnē, ka jums ir grūti pilnībā dzīvot tagadnē. Jūs domājat par to, ko jūs varētu darīt savādāk, par iespējām, kuras palaidāt garām viena vai otra iemesla dēļ.

Vilka simbola vēstījums ir tāds, ka ir pienācis laiks pārstāt dzīvot pagātnē. Koncentrēšanās uz atmiņām, nožēla nepalīdzēs jums virzīties uz priekšu un vēl jo vairāk neradīs nopietnas pārmaiņas jūsu dzīvē. Protams, tie var darboties kā dzinējspēks, kas mudina rīkoties labāk saistībā ar pagātni, taču neļauj tiem sevi pārņemt.

Jums ir liels gribasspēks, tāpēc virzieties uz priekšu, atlaidiet pagātni. Ir pienācis laiks atstāt pagātni aiz muguras un pilnībā dzīvot tagadnē. Nožēlas un atmiņas var būt noderīgas mācībām, taču neļaujiet tām jūs pārņemt.

6. Ra acs

Ra acs ir spēka, veselības un labklājības simbols. Starp visiem Ēģiptes simboliem tas ir vispopulārākais un visizplatītākais. Ja esat izvēlējies šo simbolu, jūs, iespējams, esat tas, kurš gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē dod priekšroku palikt otrajā plānā.

Jūs esat kāds, kam nepatīk izrādīties gan personīgi, gan profesionāli. Jūs esat arī ļoti apdomīgs attiecībā uz nākotni, kas liek jums sevi ļoti atturēt.

Acs simbolizē redzi: tu esi modrs vērotājs un tev patīk visu kontrolēt… nevis satraukuma matricas dēļ kā karaliskā kobra, bet gan spēka dēļ, tev patīk izteikt savas domas un ļaut, lai tavs viedoklis ņem vērā. Jūs baidāties, ka citi tevi vērtēs, un vienmēr vēlaties atstāt labu iespaidu.

Ir pienācis laiks pieprasīt savus panākumus un baudīt sava darba augļus. Lepojaties ar noieto ceļu, pārvarētajiem pārbaudījumiem un gūtajiem panākumiem. Nepievērsiet uzmanību sliktām valodām, jo ​​viņiem vienmēr būs savs viedoklis par jums. Tikai tu zini par grūtībām, kurām pārdzīvoji un spēji pārvarēt.

Lasi vēl: Nekad nepērciet veikalā jau sagrieztu arbūzu; lūk, arī iemesls!

Kādu simbolu izvēlējāties? Vai apraksts atbilst? Dalies komentāros.

COMMENTS

Leave a Comment