Slavena dziedātāja uzstāšanās laikā sajutās slikti, diemžēl tagad viņa atrodas mākslīgajā komā

Kāda slavena dziedātāja uzstāšanās laikā sajutās slikti. Viņa nekavējoties tika nogādāta ārstniecības iestādē, kur ārsti paziņoja ģimenei nepatīkamus jaunumus. 

Kāda zināma dziedātāja savā uzstāšanās laikā kādā cienījamā klubā sajutās ļoti slikti. Viņas pārstāvji nekavējoties rīkojās, lai dziedātajai kļūtu labi, tomēr tas tā nenotika.

Aizkulisēs dziedātāja pēkšņi saļima un zaudēja samaņu. Viņas pārstāvji bija ļoti noraizējušies. Tika nolemts izcilo dziedātāju nogādāt ārstniecības iestādē.

Krievijas cienījamā dziedātāja Natālija Vlasova atrodas komā. Par to pavisam nesen paziņoja viņas pārstāvji kādas intervijas laikā. Zvaigzne atrodas reanimācijā.

Kļuvis zināms, ka Natālija Vlasova atrodas r.e.a.n.i.m.ā.ci.j.ā. Dažas dienas atpakaļ dziedātāja uzstājās vienā no Maskavas klubiem, kur viņa sajutās slikti. Māksliniecei nācās pamest skatuvi. Aizkulisēs zvaigzne zaudēja samaņu. Pēc tam ārsti Natālijai konstatēja sirds mazspēju.

“Izrādās, ka viņai ilgstoši bija problēmas ar sirdi, viņai tika uzstādīta diagnoze i.š.ē.m.i.ja. Mums nav atļauts viņu apmeklēt. Ārsti runā par nepieciešamību ievest viņu medicīniskajā komā, bet Natašas māte ir pret to,” sacīja māksliniecei pietuvināta persona.

Tomēr vēlāk izrādījās, ka Vlasova tomēr tika ievesta medicīniski izraisītā komā. “Pulksten 18:30 viņu ieveda medicīniski izraisītā komā. Pie samaņas tā arī nav nākusi,” informācijas avots sacīja medijam StarHit.

Leave a Comment