Skumji: Vien 32 gadu vecumā aizsaulē devusies dīva un izcila TV zvaigzne dažādos šovos

Skumji: Vien 32 gadu vecumā aizsaulē devusies dīva un izcila TV zvaigzne dažādos šovos. Par skumjajām ziņām tika paziņots vietnē Instagram. 

Kas ir aiziešana mūžībā

Šis ir sarežģīts jautājums, ko pirms tūkstošiem gadu ir uzdevuši cilvēki gan sev, gan apkārtējiem. Skaidras un vienotas atbildes nav dzirdētas un, domāju, tās arī nebūs, jo šo dzīves noslēguma etapu mums, cilvēkiem, nekad nebūs lemts saprast līdz galam.

Aizsaulē devusies ārzemju TV dīva Džekija Oha. Vien 32 gadu vecumā.  “Wild ‘N Out” ceturtdien publicēja ziņas šova Instagram lapā.

“Mēs esam dziļi apbēdināti par Džekijas Smitas, kuru pasaule pazīst kā Džekiju Ohu, talantīgā Wild ‘N Out ģimenes locekļa, aiziešanu mūžībā, kura ietekme uz visiem laikiem atstās pēdas.”

Lasi vēl: “Dodu priekšroku jaunākām!”; 50 gadu vecumā es nevaru mīlēt 50 gadīgu sievieti, viņa ir pārāk veca

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kuras zvana saviem bijušajiem, lai atvainotos par pieļautajām kļūdām, vairākus gadus pēc šķiršanās

Daudzi Smitas fani ir apmeklējuši sociālos medijus un izrādījuši cieņu viņai un viņas ģimenei. Simtiem viņas atbalstītāji ir ļoti sabēdājušies par šo ziņu.

Džekija Oha bija mīloša draudzene it visiem un iemīļota Wild ‘N Out aktiere piecas sezonas. Vēl svarīgāk ir tas, ka viņa bija lieliska māte trīs skaistiem bērniem,” rakstīja BET Media Group pārstāvis.

Arī interesanti: Par bārdaino skaistuli, smējās visi, kam nav slinkums. Bet vienā jaukā dienā viss mainījās

 

COMMENTS

Leave a Comment