Skumja vēsts: aizsaulē devusies latviešu cienījamā aktrise, kurai šis ir bijis sirds darbs

Skumja vēsts pāršalca Latviju ļoti pēkšņi. Aizsaulē devusies latviešu cienījamā aktrise, kurai šis ir bijis sirds darbs un viņa ieguldīja tajā, gan savu sirdi un dvēseli. 

Ko darīt, lai kapsētas apmeklējuma laikā sev nepiesaisti nelaimi?

Netraucējiet aizgājušo mieru ar saviem vakara un nakts apmeklējumiem. Jums nevajadzētu apmeklēt kapsētas vakarā un jo īpaši pēc saulrieta. Kopš seniem laikiem tiek uzskatīts, ka dienā saimnieko dzīvi cilvēki, bet nakts pieder aizgājējiem.

Tāpēc jums nevajadzētu traucēt viņu mieru ar pēkšņām vizītēm. Daudzās kultūrās tic, ka, iestājoties naktij, kapsētas apciemo ļaunie spēki, kas vēlas kaitēt dzīvajiem cilvēkiem. Daudzi arī tic, ka tieši pirms pusdienlaika Dvēseles apmeklē savas atdusas vietas.

Un, ja uz kapsētu atnāksiet no rīta pirms pusdienas, ir iespējams sajust viņu klātbūtni. Pēc pusdienlaika enerģētiskā apmaiņa pastiprinās, un vecāki vai slimi cilvēki var justies slikti.

Cits ticējums vēsta, ka ziemas laikā nav vērts apmeklēt apbedījumu vietas. Ja nepieciešams apmeklēt kapsētu ziemā, kad visapkārt visu klāj bieza sniega kārta, tad no kapsētas jāiziet pa sniega nobruģētu taku, lai neienestu mājās ļaunas būtnes.

Diemžēl tagad par sēru vēsti.. 

Mūžībā devusies Daugavpils teātra aktrise Maija Korkliša. 

Viņa ieguldīja šajā darbā, gan savu sirdi, gan dvēseli. Viņa mūžībā devās vakar, 23.februārī. Aktrise Maija Korkliša ar savu talantu piesātināja ļoti daudzas izrādes – “Pie klusiem ūdeņiem”, “Pa Laimes lāča pēdām”, “Paradīze”, “Kaija. Izmeklēšana”, “XXL”, “Revidents Sylagolā”, “Hantele killeram”, “Bīstamais pagrieziens”, un daudzas citas.

Lasi vēl: Anomālo klusumu uz planētas pārtrauks spēcīgākā vētra ar K indeksa stiprumu 3

Lasi vēl: Brilles sievietēm 50+: kuras liek izskatīties vecākai un kuras – jaunākai

Korkliša bija skatuves runas pasniedzēja jaunajiem, spožajiem aktieriem un dalījās ar savām zināšanām un mīlestību pret teātri arī ar bērniem, kuriem interesēja šī profesija.

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment