Skolotāja stāsta par baisām Covid-19 sekām kolēģiem: ”Bail iedomāties”

Kāda skolotāja mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar stāstu par to, kādas sekas pēc pārslimošanas ar Covid-19 ir viņai un viņas kolēģiem.

Kā raksta skolotāja, pēc pārslimošanas ar Covid-19 nācies saskarties ar sirds un plaušu problēmām, locītavu sāpēm.
“Šodien pēc stundām nejauši satikāmies C19 izslimojušie, ziņo tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Tīģeris sola bagātību: Pāvels Globa nosaucis četras zodiaka zīmes, kuras gūs panākumus 2022. gadā

Es dragāju pa sirds ārstiem, viņai naktīs sāp locītavas, vinam draud slimnīca, jo 50% plaušu nestrādā. Viena nāve. 2 ilgas rehabilitācijas. Covida nav??!! Tas viss 47 učuku kolektīvā. Tagad man ir bail,” viņa raksta.

Tikmēr komentāros Twitter lietotāji diskutē ar par Covid-19 vakcīnas radītajām blaknēm (iepriekš skolotāja atklājusi, ka bijusi vakcinēta pret Covid-19), rehabilitiāciju pēc smagas Covid-19 gaitas un vēl pedagoģei stipru veselību.

“Iesaku aprunāties ar ģimenes ārstu. Man pēc otrdienas balstvakcīnas ne tikai uzkāpa temperatūra, kas būtu normāli un saprotami, bet arī ļoti uzlēca spiediens, joprojām sāp nieres priekšā un aizmugurē, un ļoti satūka rokas. Par sliktu pašsajūtu un spiedienu sūdzas arī paziņu loks.”

“Tik labi saprotu! Līdzīga situācija-ārsti, analīzes un atkal analīzes utt. Jau pabrīdināju visus-lai tik kāds manā klātbūtnē papīkst, ka kovida nav…” “Saprotu Jūs. Taču identiskā situācijā ir arī tie, kuriem vakcīna tomēr radīja smagas blaknes. Covids ir. Taču arī cilvēki ar blaknēm ir.”

“Paldies, ka padalījāties. Novēlu nesašļukt. Galu galā zāles kļūst arvien labākas, un cilvēka organisms spēj pielāgoties ļoti daudz kam. Jā, ilga un nomācoša (līdz sāksies uzlabošanās) rehabilitācija, bet, ja jau ir ko darīt, jāizmanto izdevība.”

COMMENTS

Leave a Comment