Kāpēc 15. janvāris ir ļoti īpaša diena un ko nedrīkst darīt šodien, lai izvairītos no problēmām

Liktenis var būt visnotaļ dāsns un radīt datumus, kas ir piepildīti ar pozitīvo enerģiju, kuru mēs varam izmantot savā labā. Izlasiet, ko gaidīt no 15. janvāra saskaņā ar karmisko, lunāro un tautas kalendāru, un ko noteikti nevajag darīt Silvestra dienā.

15. janvāris – karmiskais kalendārs

Priekš daudziem cilvēkiem 15. janvāris ir vēlama diena saskaņā ar karmisko kalendāru, jo šī diena ir piepildīta ar īpašu filozofisku un garīgu nozīmi. Šis ir maģisks laiks, kad maģiskais savienojas ar praktisko. Tas ir, jūs varat radīt unikālu ideju un vienlaikus atrast veidu kā to realizēt īsā laikā.

Tāpat šis ir brīnišķīgs laiks, lai veiktu sevis izzināšu. Izdosies iegūt noderīgas paziņas vai arī parunāt ar gudru personību, kura palīdzēs atgūt iekšējo mieru un harmoniju, un tikt galā ar problēmām. Noteiktu daļu laika pavadiet vienatnē, lai tiktu skaidrībā ar sevi. Jums tas ir nepieciešams.

15. janvāris – lunārais kalendārs

Arī saskaņā ar lunāro kalendāru 15. janvāris ir brīnišķīga diena, kad var uzlabot savas pozīcijas ikvienā dzīves sfērā. Diena aiziet Augoša mēness fāzē, bet tas nozīmē, ka kopš pamošanās brīža jūs sajutīsiet spēku pieplūdumu un vēlmi sasniegt vairāk. Bet daudz svarīgāk ir tas, ka šis datums pakļaujas Dvīņu zīmei.

Nebrīnīties par to, ka būs daudz vieglāk padoties spontānām idejām. Šis ir ideāls periods, lai pieņemtu ātrus lēmumus, kad vajag vienkārši uzticēties iekšējai sajūtai. Intuīcija pašlaik ir pilnībā jūsu pusē. Paveiksies uzzināt vērtīgu informāciju, kura palīdzēs realizēt senu ideju.

Ko nedrīkst darīt Silvestra dienā

Saskaņā ar tautas kalendāru 15. janvārī atzīmē Silvestra dienu, kad piemin Romas pāvestu Silvestru I, kurš dzīvoja 4. gadsimtā. Viņš bija slavens ar to, ka spēja darīt brīnumus. Leģenda vēsta, ka tieši viņš varēja noķert Leviatānu (jūras čūsku) un izglābt pasauli no pasaules gala. Mūsdienās pieņemts lūgt Sv. Silvestru, lai palīdz atrisināt problēmas un pasargā no nelaimes.

Lasi vēl: Covid-19 simptoms, kurš ir tikai VAKCINĒTAJIEM; Šis ir raksturīgs tikai vakcinētiem cilvēkiem

Tautas tradīcijā šajā dienā atzīmēja “Vistas svētkus”, kad tradicionāli atlocīja piedurknes un sāka tīrīt visu kūtis. Vēsta, ka šajā dienā 7 gadus vecs melns gailis var izdēt olu, no kuras vasarā parādīsies Baziliska čūska. Tāpēc vistu kūtīs tika iekārts melns akmens ar caurumu, lai pasargātu sevi no ļaunajiem gariem.

Uzzini ko šodien labāk nedarīt – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment