Skatītāji norāda, ka jaunā filma, kura tagad ir arī pieejama Latvijā, likusi viņiem no bailēm justies “līdz nelabumam slikti” (+video)

“Fall” bija finansiāli veiksmīgs projekts, jo tiek lēsts, ka filma visā pasaulē ir iekasējusi 21 miljonu ASV dolāru, salīdzinot ar 3 miljonu ASV dolāru budžetu. Filma saņēma arī daudz pozitīvu atsauksmju no kritiķiem, kuri atzinīgi novērtējuši filmā esošo spriedzi un aktieru sniegumu.

“Fall” pat tiek apspriests vietnē Reddit, kur daudzi skatītāji ir teikuši, ka, lai gan viņiem filma patika, viņiem radās slikta dūša.

Kāds fans raksta:

“Mani šausmīgi bail no augstuma, tāpēc filmas skatīšanās bija tīrais mazohisms. Briesmīgi!”

Cits piebilst: “Ak, es šo filmu skatījos kinoteātrī 3D formātā. Skatoties man burtiski palika līdz nelabumam slikti, un noteiktos brīžos nācās iziet paelpot. Fantastiska filma, satriecoša kinematogrāfija, vienkārši pārsteidzoša filma.”

Kamēr trešā persona rakstīja: “Es neko daudz no tās negaidīju, bet šis ir lielisks paraugs kinematogrāfiskai spriedzei, tu to vari sajust. Ļoti patīkami pārsteigts par šo filmu!”

“Es pat nevarēju tikt cauri treileram,” atzīst kāds cits.

Vēl kāda persona komentēja: “Manas plaukstas jau sen nav tik ļoti svīdušas. Filmas kinematogrāfija noteikti ir paredzēta, lai izsauktu jūsu dziļākās bailes no augstuma. Manuprāt, tas bija labi izdarīts.”

Lasi arī: Valsts robežsardze vēršas ar svarīgu informāciju pie visiem vecākiem, kuru bērni nav sasnieguši 18 gadu vecumu

Lasi arī: Pateicoties šai garšvielai uzziedēs pat kaktusi

Savukārt tīmekļa vietne Metacritic filmai ir piešķīrusi 62 no 100 punktiem.

Daudzi filmas fani ir interesējušies no kā iedvesmojuši veidotāji, un Manns par to atklāja intervijā Radio Times.

Viņš medijam sacīja: “Ideja par augstumu radās, kad Apvienotajā Karalistē vienā stadionā mēs filmējām filmu “Final Score”. Mēs filmējām lielā augstumā. Bet pēc tam mums radās interesanta saruna par augstumu un bailēm nokrist no tā, par to, ka patiesībā mūsos visos ir šīs bailes. Tā mēs sapratām, ka tas var būt lielisks līdzeklis filmai.”

Filma “Fall” tagad ir pieejama Netflix.

Lūk VIDEO:

Arī interesanti: Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Leave a Comment