Valsts robežsardze vēršas ar svarīgu informāciju pie visiem vecākiem, kuru bērni nav sasnieguši 18 gadu vecumu

Valsts robežsardze pirms pāris stundām izplatījusi svarīgu informāciju visiem bērnu vecākiem, kuru bērni vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu. 

 

Valsts robežsardze ir iekšlietu ministra pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde. Robežsardzes funkcijas ir valsts robežas neaizskaramības nodrošināšana un nelegālās migrācijas novēršana.

Ikdienā Valsts robežsardze savu pienākumu veikšanai nodarbina vairāk nekā 2000 cilvēku. Valsts robežsardzi veido Galvenā pārvalde, teritoriālās pārvaldes un Aviācijas pārvalde. Turklāt Valsts robežsardzes koledža ir cienījama ar organizāciju saistīta augstākās izglītības iestāde.

 

Valsts robežsardze ir atbildīga par robežuzraudzību kopumā 283,6 kilometru garumā no Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas dalītās robežas, kā arī 172,9 kilometru garumā no Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas dalītās robežas.

Lasi vēl: Izpirku visas bahilas vietējā aptiekā. Tu neticēsi, cik interesantu pielietojumu tām esmu atradusi!

Turklāt aģentūras uzdevums ir uzraudzīt jūras robežu 498 kilometru garumā, kas kalpo kā Eiropas Savienības ārējā robeža. Tomēr pirms īsa brīža robežsardzes pārstāvji vietnē ”Facebook” publiskoja svarīgu informāciju.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment