Šīs trīs zodiaka zīmes pārvarēs negatīvismu un tiks galā ar visām grūtībām: horoskops izredzētajiem uz 2024.gadu

Jaunava

No visas sirds, prāta un miesas spēkiem tu tik ļoti vēlies, lai šī gada pirmā diena spīdētu kā gaismas stars mākoņainā dienā, bet kaut kā nespēj sevi pierunāt būt par šādu uzmundrinātāju šajā dienā, 2024. gada 1. janvārī.

Jūs gribat teikt: “Aiziet, ejam, komanda,” bet jums drīzāk gribas teikt: “Ei, ei, pagulēsim vēl dažas stundas, labi?”. Tas ir labi. Jums ir Merkūrijs, kas atgādina, ka rīt…

Vienīgais, kas šajā dienā var jūs satraukt, ir tas, ka jūs varētu sākt salīdzināt savu dzīvi ar citu iedomātajām dzīvēm, kas nozīmē, ka savā galvā jūs domājat, ka visa pasaule ir nepārtrauktā kustībā un jūs šeit, sliņķu pilsētā, to uztverat pārāk vieglprātīgi.

Bet, no otras puses, tu esi tu, un tu esi tas, kurš var izlemt, kā rīkoties… vai atslābināties, un, nu, 2024. gada 1. janvārī tu izvēlēsies atslābināto variantu.

Tā kā šajā dienā Merkurs kļūs tiešais, tu jutīsies tā, it kā uz tevi vairs netiktu izdarīts spiediens, un tas var būt ļoti noderīgi. Retrogrādais laiks lika lietām šķist sarežģītākām, nekā tās ir patiesībā, un tagad, kad esi otrā pusē, tu jūties brīvāks un atpūties. Tomēr tu pats dosi signālu, kad būs pienācis laiks mesties cīņā, un šajā dienā tas noteikti nenotiks, Jaunava.

 

Lasi vēl: 80 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams aktieris un sabiedrībā zināma persona

Ūdensvīrs

Pēdējais, kas tev jādomā šajā dienā, 2023. gada 1. janvārī, ir sekot kādam pozitīvas enerģijas uzplūdam līdz pat finiša līnijai. Tev vienkārši nav noskaņojuma, un tas tevi nemaz tik ļoti netraucē, kā tas, šķiet, dzen nervus visiem pārējiem. Kādēļ, pie velna, šiem cilvēkiem vispār rūp, vai tu esi priekšnieks Jaungada vakarā vai ne? Tu vienkārši vēlies atpūsties, un ar tiešo Merkuriju tu vari darīt visu, ko vēlies. Lai kā jūs to gribētu darīt.

Merkurs dažādos veidos ietekmē dažādus cilvēkus, un ne visi iekāpj šajā steidzīgajā vilcienā vienā un tajā pašā pieturā. Tavējais pienāks pēc dažām dienām, un tad tu izlemsi pāriet aktīvākā stāvoklī, taču nejutīsies spiests ievērot tikai savus noteikumus.

Patiesībā jūs tāds esat bijis vienmēr. Tāpēc ļaujiet viņiem dabūt savu kūku un apēst to vai ko citu; tā ir viņu dzīve, un jūs neesat viņu priekšnieks… un tas darbojas abos virzienos, vai ne?

Tas nenozīmē, ka jūs nesaprotat, ka jums priekšā ir vesels jauns gads. Jā, jums ir plāni, bet vai tiešām tos visus ir jāīsteno gada pirmajā dienā?

Ak, lūdzu, nekādā gadījumā, vienkārši… ejiet. Šajā dienā jums cilvēki šķiet “dīvaini”, un, lai gan jūs labprāt pavadītu laiku ar draugu, ja galu galā jūs vienkārši sēdēsiet pie datora un sekosiet līdzi sociālajiem medijiem, lai tā arī būtu. Tava dzīve, vai ne?

 

Leave a Comment