80 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams aktieris un sabiedrībā zināma persona

80 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams aktieris un sabiedrībā zināma persona. Viņš aizsaulē devās slimnīcas palātā ģimenes lokā. 

Daudzi cilvēki norādīja, ka psiholoģiskās metodes viņiem personīgi nepalīdz, lai gan patiesībā šie cilvēki tās nav izmēģinājuši, nav meklējuši palīdzību pie speciālista un sākotnējā posmā tās vienkārši noraidījuši.

Tomēr daudzos komentāros man izdevās atrast cilvēku mēģinājumus rast atbildes uz jautājumiem par to, kāpēc bēdas ieradās viņu mājās, kāpēc Dievs viņiem atņēma dzimto cilvēku un notiesāja viņu uz mokām.

Šeit psiholoģija ir bezspēcīga, taču ezotēriķi un parapsihologi mēģina izvirzīt teorijas, ko darīt, ja miris mīļotais cilvēks, kāpēc tā notika un kā ar to samierināties.

Pēc nāves dvēsele kādu laiku atrodas robežstāvoklī. Tā vienkārši nesaprot, kas ir noticis un kā rīkoties tālāk. Ezotēriķi un parapsihologi uzskata, ka visspēcīgāko stresu izraisa fiziskās čaulas zaudēšana un saiknes pārtraukšana ar zemes realitāti.

Cilvēks izmisīgi cenšas atgriezt visu kā agrāk, cenšas saprast, kas notiek, apmeklē pazīstamas vietas, dodas uz mājām, pie radiem un draugiem. Taču pēc kāda laika viņš saprot, ka ir piedzīvojis nāvi. Šajā brīdī ir ļoti svarīgi rūpēties par dvēseli un palīdzēt tai tikt galā ar šo stāvokli.

 

 

80 gadu vecumā nomira “Nopietno ielu” aktieris Ričards Romanuss

Pēc tam, kad atveidoja kredītdevēju Maiklu Longo, viņš atveidoja taksometra vadītāju filmā “Heavy Metal”, filmējās seriālā “Strike Force” un bija Dženiferas Melfi vīrs seriālā “The Sopranos”.

 

Romāns nomira 23. decembrī privātā slimnīcā Volosā, Grieķijā, portālam The Hollywood Reporter pastāstīja viņa dēls Roberts Romāns.

Lasi vēl: Ļoti garšīgs un ātri pagatavojams Ziemassvētku dzēriens ”Karstais šokolāde ar kanēli un vaniļu”

Romanuss atveidoja nozīmīgas balss lomas Ralfa Bakši filmās Wizards (1977. gadā kā elfu karotājs Weehawk) un Hey Good Lookin’ (1982. gadā kā 50. gadu greiseru bandas līderis), un pa vidu viņš spēlēja taksometra vadītāju Hariju Kanjonu citā animācijas filmā Heavy Metal (1981).

Leave a Comment