Šīm zīmēm būs vislabākā veiksme ar naudu Pūķa gadā: astrologa prognoze, kuras precizitāte ir 98%

Šodien, 1.janvāris, astroloģe Diāna Podlesnaja pastāstīja par šī gada finanšu komponentu. Publicējam “zelta” horoskopu visās nozīmēs. Paskatīsimies, uz kuru pusi 2024. gadā būs naudas veiksme.

Šī gada simbols – Pūķis simbolizē attīstību, bagātību un varu (atšķirībā no miermīlīgā Zaķa, kas mūs pārliecināja par stabilitāti). Taču arī tas nav domāts visiem! Pūķis prasīs piesardzību, rīkojoties ar naudu. Tad investīcijas būs ienesīgas, un pirkumi būs veiksmīgi. Gada zaļais simbols necieš bezatbildību, steigu, krāpšanu, krāpšanu un dažādus riskus. Jau tagad ir jāsaprot, ka tas viss ir jāizslēdz:

– Tas, kas ir gatavs soli pa solim un konsekventi īstenot savus plānus, vairos bagātību. Atcerieties, ka šis gads būs lēciens, un tāpēc tas nebūs viegls. Ārējie apstākļi var traucēt plāniem, mainīt tos. Jums nāksies samierināties ar apstākļiem, dažkārt ne gluži patīkamiem.

Gada sākumā planētu zvaigznājs šķērso Auna  zīmi. Šis ir piemērots laiks plānu veidošanai un to nesteidzīgai īstenošanai. Šajā laikā daudziem var notikt karjeras izaugsme, izdevīgi darījumi ar īpašumu.

Pavasaris nesīs nepastāvīgus notikumus. Būs nestabilitātes laiks, neparedzēta lietu gaita, sadursme ar mahinācijām un negodīgiem cilvēkiem. Vasarā būs iespējams sakārtot lietu stāvokli, labot pieļautās kļūdas.

Lēmumi nāks paši no sevis (īpaši jūlija pirmajā pusē un augusta vidū). Nav izslēgta papildu ienākumu parādīšanās. Rudenī-2024. gadā vēlēsies izrauties no steigas un burzmas un atpūsties. Ir labi atpūsties, izklaidēties, ļaut sev iepirkties. Šajā gadalaikā galvenā uzmanība tiek pievērsta ģimenei un personiskajai dzīvei. Profesionālās lietas kļūs otršķirīgas.

Lūk, kā izskatās finanšu veiksmes horoskops zodiaka zīmēm 2024. gadam:

Auniem šis gads var nešķist viegls, jo jums būs jāierobežo savas finansiālās aktivitātes, pretējā gadījumā nauda sāks aizplūst uz nekurieni. Labāk pārdomājiet savus tēriņus un nodarbojieties ar taupīšanu. Šādā gadījumā jūs jutīsiet stabilitāti.

Vērša labklājību ietekmēs citi cilvēki, tāpēc izvēlies sev labvēlīgu saskarsmes loku. Tendence tērēt naudu, veicot nenozīmīgus pirkumus, var novest pie zaudējumiem. Taču, ja pārskatīsiet savu attieksmi pret naudu, viss nostāsies savās vietās.

Dvīņi palielinās naudas zaudējumu iespējamību neapdomības un lētticības dēļ. Šogad jūs būs viegli apmānīt. Vēlmes nopelnīt dēļ jūs izmantosiet negodprātīgas metodes, kas nesīs tikai zaudējumus. Sargies no apšaubāmiem piedāvājumiem. Rīkojieties ar naudu gudrāk.

Lasi vēl: Šīs trīs zodiaka zīmes pārvarēs negatīvismu un tiks galā ar visām grūtībām: horoskops izredzētajiem uz 2024.gadu

Vēži, kuri visu pagājušo gadu ir smagi strādājuši, beidzot saņems savu pūļu rezultātus. Taču nevajadzētu steigties ar pirkumiem un tērēt naudu. Neapspriežat savus plānus, tuvumā var atrasties ne pārāk apzinīgi, skaudīgi cilvēki, kas var sagādāt nepatikšanas.

Lauvas, gads nesīs pārmaiņas darbā un attiecīgi tas ietekmēs ienākumu līmeni. Tavi talanti un spējas būs pieprasīti. Nav izslēgta profesionālā izaugsme vai kaut kā jauna apgūšana. Jums ir visas iespējas stabilizēt savu finansiālo labklājību.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk 

Leave a Comment