Šīs 8 lietas virtuvē nodrošinās jūsu mājoklim labklājību un naudu

Katrā mājoklī virtuve nav tikai kulinārijas izstrādājumu vieta, tā ir svētnīca, kurā notiek maģija, īpaši, ja runa ir par labklājības un finansiālās bagātības piesaisti mūsu dzīvē.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis virtuves eksperts vai vienkārši jums ir zinātkāre par savas virtuves telpas mistisko potenciālu, pareizo rīku nodrošinājums var uzlabot jūsu centienus radīt finansiālu stabilitāti un komfortu jūsu ģimenei.

Lūk, 8 būtiskākie priekšmeti, kuriem vajadzētu būt katras meitenes virtuvē, lai piesaistītu naudu un vairotu ģimenes labklājību.

1.Čuguna panna

Čuguna panna simbolizē ne tikai kulinārijas meistarību, bet arī stabilitāti un izturību. Izmantojiet to, lai pagatavotu sātīgus ēdienus, kas baro ķermeni un garu. Mūsu vecmāmiņas zināja, ka tieši čuguna panna simbolizē ģimenes bagātības spēku un stabilitāti.

2.Maģiskais šķīvis

Atvēliet virtuvē īpašu bļodu vai šķīvi kā finanšu enerģijas tvertni. Ielieciet bļodā monētas, garšaugus, piemēram, baziliku vai piparmētru, un labklājības simbolus, piemēram, kristālus vai laimes amuletus, lai piesaistītu jūsu mājās bagātību un labklājību. Sargājiet to no ziņkārīgo acīm un nekad neļaujiet citiem cilvēkiem, īpaši kaimiņiem vai tuviem radiniekiem, kas nedzīvo kopā ar jums, ņemt no šī trauka naudu vai lietas.

Lasi vēl: Vasara sāksies ar lielu laimi: trīs zodiaka zīmēm ir laiks sagatavoties pārmaiņām

3.Rīsu vai lēcas burka

Rīsi un lēcas ir daudzu kultūru pamatprodukti, kas simboliski asociējas ar labklājību un bagātību. Glabājiet virtuvē rīsu vai lēcas burku kā nepārtrauktas labklājības un finansiālās labklājības simbolu.

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju!

Cik labi tu pārzini Eirovīzijas dziesmu konkursu? Noskaidro, atbildot uz jautājumiem! 

1 / 3

Kurā gadā Latvija pirmo reizi piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā?

2 / 3

Kurš dziedātājs pārstāv Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā?

3 / 3

Kurā valstī šogad notiek Eirovīzijas dziesmu konkurss?

Your score is

The average score is 58%

0%

4.Audzējiet augus, kas piesaista pārpilnību

Izaudzējiet savu garšaugu dārzu ar augiem, kas, kā zināms, piesaista naudu, piemēram, salviju, timiānu un rozmarīnu. Novāciet šos garšaugus, lai jūsu ēdienus papildinātu ar garšām un enerģiju, kas veicina labklājību.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment