Šīs 8 lietas virtuvē nodrošinās jūsu mājoklim labklājību un naudu

5.Labklājības tēja

Izgatavojiet savu labklājības tēju, izmantojot tādus garšaugus kā kumelītes, kanēli un ingveru. Uzvāriet tasi šīs tējas, ko dzert, vizualizējot savus finansiālos mērķus un nodomus, ļaujot tās siltajai un nomierinošajai enerģijai apņemt jūs.

6.Izveidojiet savu pavārgrāmatu

Jūs jautājat, kāds naudai sakars ar pavārgrāmatu? Ar to, ka jau kopš seniem laikiem mūsu vecvecmāmiņas ir pierakstījušas savas receptes šajās grāmatās un nodevušas tās no paaudzes paaudzē. Tās var būt ne tikai ēdienu receptes, bet arī lūgšanas, garšaugu un tēju receptes. Šādai grāmatai bija ļoti liels ģimenes spēks, un, nodota no vienas sievietes otrai, tā simbolizēja zināšanas, gudrību un radniecības saites.

7.”Pateicības burka”

Izveidojiet paradumu katru dienu pateikties par visu. Uzdodiet katram ģimenes loceklim tajā ierakstīt savu pateicību. Piemēram – “Es esmu pateicīga, ka mana mamma pagatavoja garšīgus boršču” vai “Es esmu pateicīga, ka mans vīrs sataisīja plauktu”. Un dienas vai nedēļas beigās nolasiet šos pateicības vārdus skaļi kopā ar visu ģimeni, tā ir laba tradīcija, kas uzlabos vibrācijas un saliedēs jūs.

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju!

Cik labi tu pārzini Eirovīzijas dziesmu konkursu? Noskaidro, atbildot uz jautājumiem! 

1 / 3

Kurā gadā Latvija pirmo reizi piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā?

2 / 3

Kurš dziedātājs pārstāv Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā?

3 / 3

Kurā valstī šogad notiek Eirovīzijas dziesmu konkurss?

Your score is

The average score is 58%

0%

8.Vēlmju tāfele

Iegādājieties nelielu tāfeli savai virtuvei. Uz tās uzrakstiet vai uzlīmējiet savas ģimenes vēlmes, piemēram, ceļojumu uz ārzemēm vai uzvaru sporta sacensībās. Katru dienu skatieties uz to un vizualizējiet to. Un, kad kaut kas no šīs tāfeles tiks īstenots, sviniet to kopā ar visu ģimeni!

 

Leave a Comment