Sinoptiķi Steigšus paziņo : Jūlijs iesāksies pavisam vēss un ļoti lietains!

Aizvien spēkā ir dzeltenais karstuma brīdinājums, un eksperti aicina iedzīvotājus īpaši piesardzīgi izturēties pret augsto temperatūru, kas var radīt pārslodzi. Tāpēc esiet uzmanīgi, kamēr karstums vēl nav norimis.

Turklāt, saskaņā ar prognozēm, pirmdien un otrdien gaidāmas intensīvas lietusgāzes. Šīs nokrišņu prognozes liecina par iespējamu paaugstinātu plūdu risku un citām laikapstākļu izmaiņām, kas var ietekmēt ikdienas dzīvi.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Eksperti iesaka iedzīvotājiem būt īpaši uzmanīgiem, ņemot vērā gan karstuma, gan lietusgāžu negatīvo ietekmi, un pieņemt nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu drošību un labklājību.

Savukārt nedēļas otrajā pusē temperatūra ievērojami noslīdēs, un trešdien un ceturtdien gaidāms, ka tā varēs nokrist pat līdz niecīgiem +18 grādiem.

Šajā laikā nebūs jūtams karstums, taču būs nepieciešams sagatavoties lietusgāzēm, kas šīs dienas ievērojami atdzesēs.

Šīs prognozes rada apstākļus, kurus varētu uzskatīt par nemierīgām laikapstākļu izpausmēm, līdz ar to iedzīvotājiem jābūt gataviem dažādām klimatiskajām izmaiņām un jāņem vērā nepieciešamie piesardzības pasākumi.

Esiet uzmanīgi un sekojiet līdzi jaunākajām prognozēm, lai varētu īstajā brīdī paņemt lietussargu, kad to visvairāk vajadzēs!

Leave a Comment