Šīm 2 zodiaka zīmēm būs vislabākā nedēļa, tāpēc sagatavojieties negaidītām svētībām

Pēdējās dienās bija spēcīgs pilnmēness, kas nozīmē, ka emocionālā spriedze turpināja pieaugt.

Bija sajūta, ka nedrīkst atpūsties. Ja jums gāja grūti, tad uzziniet, kurām zodiaka zīmēm būs vislabākā nedēļa sākot no 15. augusta.

Auns

Šķiet banāli teikt, ka jūs pagatavojat limonādi, kad dzīve dod jums citronus, bet tas ļoti daudz ko pasaka par jūsu attiecībām pēdējā laikā.

Un tā, jūs varat sev droši uzsist pa plecu, tāpēc ka jūsu garīgā izturība un noturība palīdzēja jums izdzīvot šos haotiskos astroloģiskos apstākļus.

Lasi vēl: Iespējams šajā pilsētā nelaidīs automašīnas, kuras ir vecākas par 20 gadiem; lūk, iemesls!

Tie zodiaka zīmes pārstāvji, kas ir jaunu darba kolēģu iepazīšanas procesā tuvākajās dienās var nonākt uzmanības centrā. Citi zīmes pārstāvji varēs izbaudīt dzīvi, beidzot redzot, ka tiek sasniegts ilgtermiņa mērķis.

 

 

Lauva

Lauvas pāršķīra svarīgas nodaļas lappusi, kad 9. augustā Venēra nonāca tiešā opozīcijā varenajam Plutonam.

Turklāt Pilnmēness 11. augustā skāra jūsu septīto māju, kas atbild par vienošanos, kompromisu un nozīmīgiem cilvēkiem jūsu dzīvē.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes ir vislabākie mīlnieki un vēl pateiksiet, ka tā nav!

Tāpēc tagad, neatkarīgi no tā, vai tas attiecas uz personīgo un/vai profesionālo līmeni, viens ir skaidrs: jūs atbrīvosieties no saiknēm un/vai darba attiecībām, kas jūs ir izsmēlušas un iztukšojušas jūsu enerģijas krājumus.

Arī interesanti: 71 gadu vecumā mūžībā devies dažādu zināmu dziesmu autors: ”Mēs centāmies, bet diemžēl tas nepalīdzēja”

Leave a Comment