Sievietēm, kas dzimušas šajos datumos, ir ļoti spēcīgs raksturs; viņas nekas nespēj salauzt

Varenība, līderība, spēks – tas ir tas, kas šādām sievietēm dots jau no dzimšanas. Ja tava enerģija ir plusā, tad dzīve tev pavērs priekšā daudz iespēju realizēties. Bet, ja enerģija mīnusā – nāksies saņemt nepatīkamas likteņa mācības stundas. Īpaši attiecībās ar pretējo dzimumu.

Pateicoties Likteņa matricai, jūs varat uzzināt vairāk par sevi:

Ja esat dzimis:

1. datumā vai janvārī: līderi un novatori. Augsts iekšējais spēks. Šādas sievietes spēj īstenot visfantastiskākos projektus. Spēj būt aukstasinīgas jebkurā situācijā. Necieš konkurenci.

Ir augsts intelekts. Galvenais šīm sievietēm – neieslīgt egoismā un lepnībā, lai “neaptraipītu” dievišķā spēka avotu.

Pašapziņa: Sieviete ar spēcīgu enerģētiku var būt pašapziņā un pārliecināta par sevi. Viņa var izpausties kā neatkarīga un spējīga risināt dzīves izaicinājumus.

Pozitīvs skatījums: Spēcīga enerģētika bieži var izpausties kā pozitīvs skatījums uz dzīvi. Sieviete var būt optimismu pilna, piepildīta ar dzīvesprieku un spējētu virzīt apkārtējos ar savu pozitīvo enerģiju.

Sadarbība un iedvesma: Sieviete ar spēcīgu enerģētiku var būt spēja iedvesmot citus un radīt pozitīvas sajūtas apkārtējos. Viņa var izpausties kā motivējošs spēks un piedāvāt atbalstu citiem.

3, 4, 30, 31 datumā + marts, aprīlis: īstie dzīves meistari. Šādu sieviešu vadībā viss zied un aug. Spēj plānot un sasniegt savus mērķus. Spēj iepriecināt citus. Šādām sievietēm ir augsts iekšējais resurss un spēcīgs raksturs. Viņas spēj valdīt savā karalistē no vienlīdzības un mīlestības pozīcijām.

Lasi arī: Atzīts psihologs uzskaita laimīgu ģimeņu pazīmes; Svarīgākā ir trešā un devītā un pazīme

Lasi vēl: Nepatīkama ziņa “Visa” un “Mastercard” lietotājiem: ”Iespējams daudzi dusmosies”

7, 11 datumā + jūlijs, novembris: spilgti līderi. Ļoti aktīvas un nekad nesamierināsies ar mazumiņu. Viņu mērķtiecība ir apskaužama. Jaunībā var “lauzt malku”, bet tas ir tikai veids, kā saprast sevi.

Šādām sievietēm piemīt spēcīgs iekšējais kodols, augsts iekšējā spēka līmenis. Viņas ir dzimušas līderes, kuras vienmēr strādās vienādi ar visiem komandas locekļiem. Galvenais, kas jāatceras, ir valdīt no rūpju, nevis agresijas pozīcijas.

 

Nākošos datumus skaties lasot tālāk

Leave a Comment