Sieviete Jelgavā piedzīvo pamatīgu izbīli gaišā dienas laikā uz ielas: ”Viņi vienkārši man uzlēja visu virsū”

Sieviete Jelgavā piedzīvo pamatīgu izbīli gaišā dienas laikā uz ielas. Sieviete ļoti pārbijusies un nekavējoties sāka rīkoties. Diemžēl šis viss varēja izvērsties arī sliktāk. 

Īsumā par Jelgavu

Jelgava, kas atrodas Zemgalē, atrodas 43 km attālumā no Rīgas, sasniedzama pa Lielupi un tās pieteku Driksu. Pilsētas pirmsākumi meklējami 13. gadsimtā, kad Livonijas ordeņa mestrs Konrāds no Mandernas Upmales zemē Garas salā pasūtīja krustnešu pili.

Tam vajadzēja kalpot par cietoksni krustnešiem cīņās pret zemgaļiem. Par Jelgavas dibināšanas brīdi tiek atzīta Mītavas pils dibināšana 1265. gadā.

Pilsētas tiesības tika piešķirtas 1573. gadā un pēc tam kļuva par Kurzemes un Zemgales hercogistes, vēlāk arī Kurzemes guberņas galvaspilsētu. Diemžēl Otrā pasaules k.a..r.a laikā Jelgava cieta smagus postījumus, kā rezultātā tika iznīcināta liela daļa no tās vēsturiskās arhitektūras.

Lasi vēl: “Tevi sagaida kādas īpašas atmiņas..”; Pagātne klauvē pie šo trīs zodiaka zīmju durvīm 2023. gada jūnijā

Kādas sievietes stāsts par skarbu incidentu Jelgavā pavisam nesen

Kāda sieviete vietnē ”Facebook” dalījusies ar skarbu ierakstu, kurā stāsta par neseno atgadījumu Jelgavas ielās. Viņa uzskata, ka šī situācija varēja beigties arī daudz, daudz sliktāk.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment