“Seši neuzticības veidi un to iemesli”; Atklāsim jums skarbo patiesību! Krāpniekiem šis nepatiks

Ja cilvēks ir neuzticīgs, tas sāpina viņa otro pusīti. Iemīlējies cilvēks jūtas satriekts un nesaprot, kāpēc ticis piekrāpts. Irina Česnova ir psiholoģe, kas uzņēmusies aprakstīt neuzticības tipoloģiju, izmantojot amerikāņu terapeita darbus.

 

Neuzticība ar romantisku zemtekstu

Ja cilvēks jūtas iesprostots savā rutīnā, viņš var mēģināt no tās izbēgt ar romānu. Jaunu attiecību satraukums var sniegt patīkamu atvieglojumu no ikdienas ikdienas un grūtībām. Tomēr šādiem romāniem bieži pietrūkst apņēmīgu attiecību stabilitātes.

 

Lasi vēl: “Pulkstenis ir svarīga dzīves sastāvdaļa”; Izvēlies pulksteni un uzzini, kā turpmāk mainīsies tava dzīve

 

Cilvēki krāpjas, mēģinot atrast sevi, bet bieži vien laulībā to neizdodas. Tas notiek, ja attiecības nav veiksmīgas. Tiek uzskatīts, ka neuzticība var rasties tikai tad, ja kāds no pāra ir ļoti neapmierināts ar notiekošo, taču pētījumi pilnībā noliedz šo versiju.

Patiesībā daži cilvēki var būt laimīgi laulības dzīvē, bet viņiem trūkst emociju. Partneris, kurš attiecībās iegulda mazāk, parasti krāpjas visbiežāk. Lai gan paši laulības pārkāpēji tam parasti nepiekrīt.

Neuzticība kā protests

Ja kāds jūtas nemīlēts, viņš var atriebties šādā veidā – protestējot. Tādā veidā viņi cenšas kaut ko pierādīt gan savam partnerim, gan sev.

Krāpnieks šādos gadījumos nereti izjūt tikai dusmas un dusmas, visā vainojot savu partneri. Viņi reti jūtas vainīgi.

 

Neuzticība, lai pievērstu otrās pusītes uzmanību

Šāda neuzticība tiek ļoti ātri atmaskota, jo tieši tāds arī ir tās mērķis. Šādi partneris cenšas pievērst sev uzmanību.

Ja cilvēki nav pieraduši apspriest savas problēmas, tad agrāk vai vēlāk var gadīties šāds sānsolis. Šādā veidā cilvēks pierāda savam partnerim, ka ir vēl kādam vajadzīgs.

 

 

Turpini skatīt pārējos faktus nākošajā lapā

Leave a Comment