Vīrs pārnāk mājās pēc kopā pavadītas ballītes ar draugiem, pamostas ar zilu aci un raud, izlasot sievas vēstuli

Ar alkohola lietošanu vienmēr jābūt piesardzīgam, ja gadījumā izdzersi pārāk daudz, no rīta vari pamosties un nožēlot skurbulī izdarīto.

 

Džons pamodās savās mājās nākamajā rītā pēc nakts bārā ar draugiem. Viņš sajuta uz pirksta sava laulības gredzena smagumu. Viņš pat nevarēja atcerēties, kā viņš no vakardienas nokļuva mājās.

“Sasodīts,” viņš pie sevis nomurmināja, prātojot par to vai tik nebūs naktī sastrādājis ko nepiedodamu. Džons piecēlās sēdus un piespieda sevi atvērt acis, uz nakstsskapīša viņš ieraudzīja pāris aspirīna tabletes un glāzi ūdens…

 

Vīrietis piecēlās, izdzēra tabletes un pēc tam ievēroja tīri izmazgātas un glīti sagludinātas drēbes, kas stāvēja kārtīgā kaudzē. Viņš piegāja pie spoguļa un tad nepatikā noņurdēja ieraugot, ka acs kļuvusi par zilas krāsas “kartupeli”.

Tad viņš ievēroja vannasistabā pie spoguļa atstāto zīmīti no sievas, uz lapiņas bija sirsniņas un pat buča.

 

Lasi vēl: Spēcīgākā veiksme: Trīs zodiaka zīmes, kurām viss aprīlis būs kā viena liela baltā svītra dzīvē

 

Sieva rakstīja: “Mīļais, pagājušajā naktī tu pārnāci pilnīgi sadzēries un mājās sagāzi visu, kas trāpījās tev zem kājām. Neuztraucies, brokastis ir plītī. Es devos uz veikalu pakaļ iepirkumiem, lai pagatavotu tavas mīļākās vakariņas. Mīlu tevi! Tava Liliana.”

 

Turpini lasīt, kas notika tālāk, nākošajā lapā

Leave a Comment