Sēru vēsts: Viņu meklēja teju visa Latvija, bet diemžēl viņa šodien tika atrasta bez dzīvības pazīmēm

Valsts policija viņas meklēšanu izsludināja teju pirms Ziemassvētkiem. 23.decembrī policija lūdza Latvijas iedzīvotājus jaunas meitenes meklēšanā, tomēr šodien tika publiskota informācija, ka jaunā meitene atrasta mirusi. 

23.decembrī no rīta tika publiskota informācija, ka Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde meklē 1993. gadā dzimušo Liānu Zaulu, kura 2022. gada 10. decembrī izgāja no dzīvesvietas Rīgā, Ziemeļu ielā, un līdz šim brīdim nav atgriezusies, kā arī nav zināma viņas atrašanās vieta.

Simtiem cilvēku iesaistījās meklēšanā, taču ilgu laiku meitene nebija atrodama. Vairākas nedēļas notika intensīva meklēšana un policija darīja visu iespējamo, lai jauno meiteni atgrieztu ģimenei.

Lasi vēl: Kur pazudusi “Tētuka meitiņu” zvaigzne? Aģenti sāka interesēties par meitenes neparasto izskatu un perfekto figūru

Diemžēl šodien pirms neilga laika jaunās meitenes radinieki vietnē ”Facebook” publiskoja informāciju, kurā teikts, ka jaunā meitene vairs nav šajā saulē, ka Dievs nolēma viņu paņemt pie sevis.

Šīs ir neizsakāmas sāpes. Visdziļākā līdzjūtība meitenes ģimenei un draugiem!

 

COMMENTS

Leave a Comment