Kur pazudusi “Tētuka meitiņu” zvaigzne? Aģenti sāka interesēties par meitenes neparasto izskatu un perfekto figūru

”Tētuka meitiņas” ir iemīļotas arī tepat pie mums, Latvijā. Šis Krievijas seriāls izpelnījies lielu uzmanību un pozitīvus vārdus. Tomēr šī aktrise ir kaut kur nozudusi. 

Krievu aktrise Marija Sjomkina sāka savu karjeru modes pasaulē, bet ieguva skatītāju simpātijas, pateicoties oligarha sievas lomai komēdijā “Tētuka meitņas”.

Aktrisei aiz muguras ir gandrīz 40 projekti kino un TV, taču pēdējos gados viņa nav redzēta saviesīgos pasākumos, un zvaigznes dzīve ir pārvērtusies īstā noslēpumā. Kāpēc pēc panākumiem ģimenes seriālā Sjomkina devās ēnā?

Māksliniece dzimusi Rostovā pie Donas. Jaunībā viņa nopietni nedomāja par dzīves saistīšanu ar radošām sfērām un pat iestājās Ekonomikas fakultātē. Jau pirmajā studiju gadā viņa satika savu nākamo vīru un kļuva par māti.

Ir vērts atzīmēt, ka Sjomkina bija vairāk nekā strādīga: viņai izdevās apvienot dēla Mihaila audzināšanu un studijas institūtā ar izcilām sekmēm. Tomēr septiņus gadus vēlāk viņas laulība izjuka.

Marijas dzīve izmainījās pēc negaidīta lēmuma izmēģināt spēkus vienas modeļu aģentūras fotokonkursā. Tas viņai izrādījās veiksmīgs: aģenti sāka interesēties par meiteni ar neparastu izskatu un perfektu figūru. Drīz viņa devās uz galvaspilsētu.

Tam sekoja drāmas “Asins vientulība” ar Ingeborgu Dapkunaiti un “Tango ritmā” ar Natāliju Oreiro, kā arī krimināltrilleris “Antinarkomāns”. Pēc daudziem projektiem viņu pamanīja komēdiju seriāla par vientuļo tēvu ar daudziem bērniem veidotāji.

Lasi vēl: Merilina Kerro beidzot sniedz finanšu prognozi: Trīs zodiaka zīmes, kuras kļūs bagātākas janvāra beigās

“Tētuka meitiņas” parādījās televīzijā 2007. gadā. Seriāls tika rādīts septiņas sezonas, bet pēc tam vēl tika izlaists turpinājums. Aktrise atveidoja nelaimīgo Oksanu, oligarha sievu, kura kļūst tuva nogurušā tēva un viņa meitu ģimenei, kamēr viņas vīrs pazūd darbā.

 

Leave a Comment