Sēru vēsts: Pēc ilgas cīņas ar slimību šonakt izcila dziedātāja aizgājusi mūžībā ģimenes lokā

Šodien dziedātājas ģimene paziņojusi par sēru vēsti. Dziedātājas vīrs ar asarām acīs atklāj, ka viņa mīļotā sieva mūžībā devusies naktī savas ģimenes ielokā. 

Ārzemju vokāliste un bundziniece Mimija Pārkere (Mimi Parker) aizgājusi mūžībā dēļ smagas onkoloģiskas slimības vien 55 gadu vecumā. Ģimene neslēpj savas skumjas.

Dziedātāja divus gadus cīnījās un centās uzveikt šo slimību, taču diemžēl nesekmīgi. Šonakt dziedātāja devās aizsaulē.  Indīroka grupas ”Low” dibinātāja ir aizgājusi no dzīves. Mimija Pārkere nomira savās mājās Dulutā, Minesotā.

Traģiskās ziņas paziņoja dziedātājas vīrs un grupas biedrs Alans Sparhauks. “Draugi, to ir grūti izteikt vārdos un tik īsā paziņojumā. Mimi aizgāja mūžībā šonakt, ģimenes ieskauta un jūsu mīlestības piepildīta,” rakstīja mūziķis.

Lasi vēl: No 10. – 20.novembrims tikai 3 zodiaka zīmēm būs gaidāma ”veiksmes lavīna”

Tas, ka Pārkere slimoja ar onkoloģisko slimību, kļuva zināms augustā. Vasaras beigās ”Low” atcēla izrādes Velsā, Skandināvijā, Anglijā un Skotijā. Grupas dalībnieki atzina, ka iemesls tam bija Mimī stāvokļa pasliktināšanās. Viņas veselība padarīja ceļošanu neiespējamu.

Līdzjūtību Pārkeru ģimenei izteica bijušais ”Low” basģitārists Zaks Salijs. “Man nav vārdu. Es mīlu katru mirkli, kas pavadīts kopā ar Mimi. Šis ir viens no brīnišķīgākajiem cilvēkiem, kādu man ir bijis prieks satikt savā dzīvē. Priecājos, ka varēju viņai par to pastāstīt. Es tevi mīlu, Mim,” rakstīja ģitārists.

Arī interesanti: Šie identiskie trīnīši ir izauguši par foršiem puišiem; tagad neviens nespēj viņus atšķirt

 

Leave a Comment