Sēru vēsts: No rīta 29 gadus jaunā sportiste iegādājās kaķēnu, tomēr jau vakarā viņa tika atrasta bezsamaņā

Pavisam nesen sporta pasauli satrieca ļoti skumja ziņa, ka mūžībā devusies ļoti talantīga uzlecošā sporta zvaigzne, kura straujiem soļiem kāpa pa karjeras virsotnēm. 

Handbola pasauli satrieca ziņa par 29 gadus vecās “Astrahanočki” komandas saspēles vadītājas Viktorijas Divakas aiziešanu. Dienu iepriekš meitene piedalījās virslīgas mačā ar CSKA, un nekas neliecināja par nelaimi.

Sīkāka informācija par notikušo vēl tiek noskaidrota, taču izmeklēšanā tiek izskatītas divas versijas – nelaimes gadījums vai pašas nodarījums. Par to, kas zināms šobrīd, pavēstīja medijs RIA Novosti Sport.

“Rotor” leģendas meita

Viktorija dzimusi slavenā bijušā futbolista Viktora Divaka ģimenē, kurš lielāko daļu savas karjeras pavadīja Volgogradas “Rotor” komandā.

Tāpēc daudzējādā ziņā viņas turpmākais ceļš sportā bija iepriekš noteikts, lai gan viņa izdarīja izvēli par labu citam komandu sporta veidam.

Jau savas karjeras sākumā meitene parādīja savu talantu, kopā ar Krievijas junioru izlasi kļūstot par Eiropas vicečempioni (2009) un izcīnot sudraba medaļas Jaunatnes olimpiskajās spēlēs (2010).

“Neilgi pirms savas aiziešanas nopirka kaķi”

Pirms spēles ar CSKA, tās laikā un pēc tās nekas neliecināja par gaidāmo nelaimi, Turklāt n.ā.v.e.s dienā Divaka iegādājās kaķi un ar mājdzīvnieka fotogrāfijām dalījās ar draugiem. Grūti iedomāties, ka tuvāko stundu laikā varētu notikt kaut kas, kas noveda meiteni šajā situācijā.

“Mēs esam šokā. Pilnīgi neviens nesaprot, kas varēja notikt. Vēl pulksten 11.00 no rīta viņa nosūtīja draugiem nopirktā kaķa fotogrāfijas, un pulksten 14.00 viņas vairs nebija. Mēs nezinām, kas ar viņu notika šajā periodā. Tā ir īsta nelaime mums visiem,” – sacīja “Astrahanočkas” komandas galvenais treneris Aleksejs Aleksejevs.

Līdzjūtību Divakas ģimenei un draugiem jau izteikusi Krievijas Handbola federācija, kā arī meitenes bijušie klubi “Dinamo-Sinara” un “Kubaņa”.

Lasi vēl: “Tevi maijā sagaida pārsteidzošas pārmaiņas! Vai tu esi tām gatavs?”; Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju sarakstā

Skumjās ziņas sasniedza arī ārzemju klubus, kuros spēlēja Viktorija. Bez “Gomeļas” kluba savās lapās sociālajos tīklos handbolistei atzinību izrādīja franču komanda “Ahenheim Truhtersheim” un vācu klubs “Halle Noištad”.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Andra</cite>

    Hello there baltic-course.com support

    Did You know that there are about 20,000 offers can place in one Website?!

    Well, come with me to explain 😉

    The link that I sent is a AI link and it can be related to your city, the machine you are working with, even the browser that you are using to reading this now, when you click on it, it will explore the best offer or deal for you

    Please be note the link can almost be said that it covers all categories (from books, downloads, antivirus to anything you can think of , we have about 3.5K categories in the world and can’t list all here!)

    I would like to say that you maybe click once,and see an offer that don’t like , and decide to delete it , but No , it’s not like that, you can even write down this website somewhere, come back later and see it’s another offer, even maybe you want to check it.

    I hope you have a good experience with this:

    https://20000in1.blogspot.com/2023/04/try-smart-link.html

    Thanks
    Andra Fegan

  • <cite class="fn">Ruta Meldere</cite>

    Vai meitene bija saņēmusi brinumpotes-tads rodas pirmais jautājums .

  • <cite class="fn">Shantell</cite>

    Hello there baltic-course.com administrator

    https://bit.ly/3MxmKWC

    Warm Regards
    Shantell

  • <cite class="fn">Nickolas</cite>

    Are you looking to create engaging videos in minutes? look no further than Pictory, the Artificial Intelligence video creation tool.

    With Pictory you can easily create professional quality videos without any prior video editing experience.

    Click below to get started with Pictory
    https://pictory.ai?ref=carlos12

    Kind regards.

Leave a Comment