Sēru vēsts: diemžēl avārijas sekas nepārdzīvoja un devās aizsaulē talantīgs sportists

Diemžēl avārijas sekas nepārdzīvoja un devās aizsaulē talantīgs sportists. Viņa pārstāvētā komanda paziņoja šo sēru vēsti.

Vai mūsu mirušie tuvinieki varētu sūtīt mums vēstījumus no debesīm? Saskaņā ar Bila un Džūdijas Gugenheimu (Bill and Judy Guggenheim), grāmatas “Sveicieni no debesīm!” līdzautoru teikto. – viņi var! Un saskaņā ar autoru teikto šie vēstījumi ir biežāk sastopami, nekā jūs domājat.

Pāris veica pētījumu gandrīz septiņus gadus, un šajā laikā viņi identificēja vairāk nekā 2000 cilvēku, kuri ir sastapušies ar vēstījumiem no citas pasaules. Saskaņā ar viņu secinājumiem aptuveni 60 miljoni cilvēku, kas ir 20 procenti ASV iedzīvotāju, ir piedzīvojuši šādu pieredzi.

Kārless Falkons, spāņu motosportists, kas pazīstams kā “Twintrail”, ir m.i.r.i.s pēc avārijas, ar kuru viņš saskārās “Dakar” rallijreida otrajā ātrumposmā 7. janvārī.

Šo nelaimīgo ziņu viņa komanda oficiāli paziņoja pirmdien. Iepriekš dokumentēts, ka otrajā posmā, kad sacensību dalībnieki sasniedza 655 kilometrus garu distanci, Falkons atradās uz triumfa sliekšņa. Tomēr slēdziena tuvumā viņš saskārās ar smagu negadījumu un pēc tam ar helikopteru tika nogādāts slimnīcā.

Šogad gaidāmajā “Dakaras” rallijā kopējā distance tiks pieveikta 7891 kilometra garumā, kas sastāv no 12 ātrumposmiem kopā ar prologu. “Dakaras” rallijreids notiks 46. reizi.

Iepriekšējā gadā Nasers Al-Attija no Kataras, sacenšoties ar “Toyota Gazoo”, piekto reizi kļuva par uzvarētāju vieglo automašīnu kategorijā.

Lasi vēl: Latviju pārņēmusi ļoti skumja sēru vēsts! Mūžībā devusies ļoti labi zināma un izcila sportiste

“Dakaras” rallijreida motociklu sacensībās triumfēja KTM pārstāvošais argentīnietis Kevins Benjavides, kurš nodrošināja sev otro čempiona titulu.

No 1979. līdz 2007. gadam rallijreida notikums Āfrikā notika 29 reizes. Tomēr 2008. gadā tas tika atcelts drošības apsvērumu dēļ. Tomēr nākamajā gadā pasākums pirmo reizi parādījās Dienvidamerikā.

 

Leave a Comment