Sēru vēsts: 56 gadu vecumā 8.oktobrī mūža miegā aizmidzis latviešu uzņēmējs

Ar lielām skumjām paziņojam, ka mūžībā aizgājis viens no SIA “RIPO International” dibinātājiem Uģis Arents. Arenta kungs bija veiksmīgs latviešu uzņēmējs un viņš ļoti pietrūks visiem, kas viņu pazina.

Uģa Arenta bēres notiks 13.oktobrī plkst.13.00. Rīgas krematorijas Lielajā zālē. Uzņēmums SIA “RIPO International” dibināts 1993.gadā.

Uzņēmums piedāvā dažādus būvniecības un interjera risinājumus, sākot no garāžu durvīm, ķieģeļu flīzēm un moskītu tīkliem līdz mēbeļu, tapešu un interjera dizaina konsultācijām.

Lasi vēl: Mūža miegā devusies leģendārā un arī Latvijā visu mīlētā aktrise; Viņa mirusi miegā

Uģis Arents mācījies LU Pedagoģijas fakultātē darbmācības novirzienu. 2 gadus studēja angļu valodu. Sevi kā vadītāju vienmēr uztvēra kā humānu un nosvērtu.

Kāpēc nosaukums “Ripo”? Arentskādreiz atklāja, ka tā ir ne ļoti oriģināla doma, bet tomēr – Ri no Rīgas; po- no Portlandes, kur dzīvoja viens no mūsu partneriem. Nosaukumā noteikti vajadzēja burtu R, jo tie esot labāk skanoši nosaukumi.

Arī interesanti: Savā prombūtnē dzīvokļa atslēgas uzticēju vedeklai. Biju šokā, kad atgriežoties secināju, ko viņa ir pastrādājusi!

Leave a Comment