Saziņas vietne ”Whatsapp” izplata svarīgu paziņojumu visiem saviem klientiem saistībā ar lietotni!

Ziņojumapmaiņas platforma, kas pazīstama kā “WhatsApp”, pašlaik izstrādā jaunu funkciju, kuras mērķis ir uzlabot lietotāju kontu drošību, palielinot iespējamo uzlaušanas mēģinājumu grūtības līmeni.

Saskaņā ar WABetaInfo, atsevišķām personām, kas piedalās WhatsApp beta testēšanas fāzē, būs iespēja autentificēt savus kontus, izmantojot savu personīgo e-pasta adresi.

 

Pašlaik jaunieviestā funkcija ir pieejama tikai ļoti ierobežotai testētāju grupai.

Vienlaikus ir vērts pieminēt, ka kopš augusta ir bijuši norādījumi par WhatsApp e-pasta autentifikācijas mehānisma attīstību. Uzņēmums apliecina savu mērķi nodrošināt paaugstinātu lietotāju kontu drošības līmeni, padarot kontu uzlaušanu ievērojami sarežģītāku.

Lasi vēl: Murgs sāksies 7. novembrī un ilgs 144 stundas pēc kārtas: sinoptiķi paziņojuši, kas tas būs

Lasi arī: Ventspilī piegāju pie savas mašīnas un tur tika atstāta zīmīte. Kad izlasiju to es sāku raudāt

Informācija nāk no WABetaInfo. Attiecībā uz konta verifikācijas procesu lietotājiem nav jāveic nekādas sarežģītas darbības.

Sistēma atspoguļo citu pakalpojumu sistēmu, kur lietotāji lietojumprogrammā vienkārši ievada savu e-pasta adresi un gaida piekļuves koda pārsūtīšanu. Šīs jaunās funkcijas pieejamības laiks un apjoms plašākai lietotāju bāzei joprojām ir neskaidrs.

Atgādināsim, ka WhatsApp ir populāra ziņojumu apmaiņas un tērzēšanas lietotne, kas paredzēta mobilajām ierīcēm un datoriem.

Tā piedāvā lietotājiem iespēju nosūtīt tekstveida ziņojumus, attēlus, video, audio ierakstus un dokumentus citiem WhatsApp lietotājiem, kas ir pieslēgušies šai lietotnei. Lietotne darbojas, izmantojot internetu, un tā ir pieejama vairākos operētājsistēmu platformās, ieskaitot iOS, Android, Windows un macOS.

 

Leave a Comment