Šausminošs mākslīgais “skaistums”: Raugi, kā izskatās sieviete ar pasaulē lielākajām lūpām

Andrea Ivanova no Bulgārijas ir pasaulē lielāko lūpu īpašniece, turpinot veikt jaunas injekcijas katras divas nedēļas, nepievēršot uzmanību ārstu brīdinājumiem par potenciāli bīstamām sekām veselībai un dzīvībai.

 

Vairākus gadus Andrea pastāvīgi pārveido savu izskatu. Šai 25 gadus vecajai sievietei ir bijis krūšu palielinājums vairākos izmēros, un viņa ar injekciju palīdzību ir veikusi sejas korekcijas, lai, viņas domās, padarītu sejas vaibstus izteiksmīgākus.

 

Lai gan Andrea veic dažādas skaistumkopšanas procedūras, viņai pašai svarīgākā ir lūpu palielināšana. Katras divas nedēļas viņa apmeklē kosmetologu, kurš ievada arvien lielāku filleru apjomu viņas lūpās.

 

Filleru injekcijas ir starp visvairāk pieprasītajām procedūrām estētiskajā dermatoloģijā visā pasaulē.

 

Šobrīd Andrea ir viena no pasaules lielāko lūpu īpašniecēm. Ar aizrautību pret mākslīgo skaistumu, viņa neplāno apstāties un vēlas sasniegt oficiālu rekordistes titulu.

 

 

Ārsti jau ilgu laiku ir satraukušies un cenšas sievieti novērst no turpmākās lūpu palielināšanas. Patiesība tāda, ka viņas augšlūpa gandrīz pilnībā nosedz nāsis, kas traucē normālu elpošanu.

 

Turklāt, lielo lūpu dēļ, bulgāriete saskaras ar grūtībām normāli ēst, dzert un runāt. Turklāt, periodiski viņa piedzīvo sāpes mutes dobumā.

 

Tomēr Andrea nebīstās par nopietnu komplikāciju risku. Jaunā sieviete uzskata, ka izmaiņas viņas izskatā ir palīdzējušas viņai iegūt pašapziņu. Turklāt, sociālajos tīklos viņai ir desmitiem tūkstošu sekotāju, kuri novērtē izmaiņas viņas izskatā. Viņiem patīk tas, kā viņas āriene ir mainījusies.

 

Andrea pelna ievērojamu naudu, izvietojot saturu interneta platformā “OnlyFans”. Šķiet, šī sieviete tic tam, ka ar tik kardinālām izmaiņām savā izskatā viņa ir atradusi patiesu laimi!

 

Kāds ir tavs viedoklis par to, kā Andrea mainījusi savu izskatu? Vai šāda pieeja skaistumam šķiet normāla? Mums būtu patīkami dzirdēt tavu viedokli!

Leave a Comment