Sapņu un plānu diena: 14. marta zvaigžņu ietekmes fons un ko jūs varat darīt šajā dienā

Pēc zvaigžņu ekspertes Natālijas Merekinas domām, ceturtdien, 2024. gada 14. martā, ir svarīgi būt pēc iespējas aktīvākiem.

Portāla Spogulis žurnālisti uzzināja, ka šī diena būs iespēju un izaicinājumu pilna.

Dienas fons

2024. gada 14. martā Mēness atrodas Mēness Vasaras fāzē, kas atbilst Mēness kalendāra 5. Mēness dienai. Mēness šķērso zvaigžņu zīmi Vērsis.

Šī diena ir sapņošanas un plānošanas periods. Apkārtējā pasaulē vēl nav pietiekami daudz enerģijas, tāpēc šodien vislabāk ir plānot un vizualizēt nākotnes notikumus.

Jāizvairās no pārslodzes un riska. Pēcpusdienā var rasties iespēja saņemt palīdzību no ietekmīgiem cilvēkiem. Svarīgi ir ar nevienu nedalīties savos plānos.

Šī diena ir paredzēta atpūtai un koncentrēšanās uz savām vēlmēm. Tev nevajadzētu ļaut emocijām ietekmēt komunikāciju ar tuviniekiem. No rīta ieteicams sastādīt plānus nākamajam mēnesim, kā arī sapņot, lūgt un meditēt par nākotni.

Tuvāk vakaram ir vērts uzsākt jaunus darījumus un projektus, jo šajā laikā pieaug to veiksme. Tomēr ir jāsaglabā atbildīga pieeja.

Šī diena ir labvēlīga mācībām, zinātnei un garīgām praksēm.

 

Zinātnieki nosaukuši vienkāršus ieradumus, kas padara cilvēkus laimīgus – to var darīt ikviens

Ko jums vajadzētu darīt šajā dienā

Šodien nevajadzētu uzņemties mājas darbus vai sarežģītus projektus. Labāk veltīt laiku savas dzīves un domu sakārtošanai. Tu vari veikt vieglu tīrīšanu, sakārtot lietas savā garderobē, atbrīvoties no nevajadzīgām lietām un pārstādīt augus. Tomēr nevajadzētu veikt krasas izmaiņas mājoklī, piemēram, veikt remontu, pārkārtot mēbeles vai mainīt sienu krāsu.

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Plānojiet turpmāko stādīšanu un puķu dobju apstrādi. Diena ir piemērota mācībām, jo pat sarežģītu informāciju būs viegli uztvert un atcerēties. Veltiet laiku kāda jauna mācību priekšmeta vai prasmes apguvei, jo jums būs daudz enerģijas. Tomēr izvairies no stresa un sasprindzinājuma, saglabā iekšējo līdzsvaru, lai veiksmīgi nokārtotu visus pārbaudījumus.

Labvēlīgi būs tikai plānotie finanšu darījumi. Izvairies no nevajadzīgiem tēriņiem un spontāniem lēmumiem, lai izvairītos no zaudējumiem. Šī diena ir piemērota investīcijām un plānotu pirkumu veikšanai – gan lieliem, gan maziem. Nepieciešamības gadījumā vari lūgt aizņemtos līdzekļus.

Personīgajās attiecībās ir vērts izrādīt maksimālismu, jo šodien būs daudz tikšanos un iepazīšanos. Uzdrošinies pārsteigt savus tuviniekus – viņi novērtēs tavu iniciatīvu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment