Šamane Kažetta Ahmetžanova norāda, kādām Visuma zīmēm jāpievērš uzmanība – par ko mūs brīdina Augstākie spēki?

Mūsu dzīvē nav nejaušību, tādu nav bijis un nekad nebūs. Visums nepazaudē no redzesloka nevienu cilvēku uz Zemes un pastāvīgi dod mums zīmes, norādes. Taču, ja mēs tās pamanām, bieži vien reti aizdomājamies – par ko mūs brīdina Augstākie spēki?

Populārā raidījuma “Ekstrasensu cīņas” zvaigzne Kažetta Ahmetžanova iesaka būt uzmanīgākiem pret zīmēm, ko mums sūta Visums, – tā norādes var mūs glābt no daudzām problēmām, galvenais – pareizi tās atrisināt.

Visums mums nepārtraukti palīdz un dod mums mājienus, taču mēs ne vienmēr to saprotam. Pastāv sena tautas gudrība – lai kas notiktu, tas notiks uz labu.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Piemēram, cilvēks tiek atlaists no darba, un viņš ļoti uztraucas, bet pēc tam atrod vietu, kur alga ir lielāka, un karjeras izaugsme garantēta, un arī pats bizness ir pēc viņa gaumes. Tas nozīmē, ka Visums ir devis ne tikai mājienu, bet arī pamudinājumu mainīt apstākļus uz labo pusi.

Vai arī kādam nāksies pārdzīvot sāpīgu šķiršanos ar mīļoto cilvēku, lai saprastu, ka patiesībā jūtas bijušas viltus, jo pavisam drīz viņš satiek savu īsto mīlestību.

Visums liek cilvēkiem daudz agrāk saprast, ka viņi ir nonākuši strupceļā un kaut kas ir jāmaina. Taču mēs reti uzdrīkstamies radikālām pārmaiņām savā dzīvē, mēs esam diezgan apmierināti ar ierasto rutīnu. Un tad Visums ar savām metodēm dod mums impulsu pārmaiņām.

Lasi vēl: Kā izvēlēties nogatavojušos un saldu arbūzu? Nav jēgas skatīties uz ”asti”’, jo ir jāzin šis!

Ja jūtaties dziļi neapmierināts ar darbu vai attiecībām ar tuviniekiem – tā ir droša zīme, ka pienācis laiks veikt strauju pavērsienu savā dzīvē. Un, tiklīdz jūs jūtat prieku un gandarījumu, tas nozīmē, ka esat uz pareizā ceļa. Visums it kā saka – tieši tas ir tas, kam vajadzētu notikt.

Kādām Visuma norādēm mums vajadzētu pievērst uzmanību?

Dažkārt mēs piedzīvojam deja vu sajūtu vai mums galvā uzmācas kāds kompulsīvs motīvs un tūkstošiem reižu atkārtojam vienu un to pašu frāzi no kādas dziesmas, vai arī mums ir viens un tas pats sapnis, kurā mēs veicam vienas un tās pašas darbības. Tas viss nav nejaušība.

Jums rūpīgi jāanalizē viss, kas ar jums notiek. Ja cilvēks dzied rindas no dziesmas “Es tevi nekad neaizmirsīšu”, varbūt tā ir zīme, ka viņš šķīrās no mīļotā cilvēka velti?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Leave a Comment