Šamane Kažetta Ahmetžanova norāda, kādām Visuma zīmēm jāpievērš uzmanība – par ko mūs brīdina Augstākie spēki?

Paskatieties sev apkārt. Varbūt jūs bieži pamanāt atkārtojošos skaitļus vai jūsu redzeslokā arvien nonāk viens un tas pats priekšmets? Vai varbūt ceļā uz kādu mērķi jūs ik pa brīdim sastopat šķēršļus un kavēkļus?

Tās visas ir Visuma zīmes, kas jūs par kaut ko brīdina. Ir jāpievērš tām uzmanība. Un, ja ik pa brīdim jūs sastopaties ar problēmām, vai jums nešķiet, ka Visums cenšas jūs pasargāt ar visiem līdzekļiem, lai parādītu jums, ka ejat nepareizā ceļā?

Varbūt labāk būtu atteikties no tā, ko esat iecerējis, nevis lauzties cauri ērkšķiem uz zvaigznēm, pa ceļam triecoties uz izciļņiem un ik pa brīdim uzkāpjot uz grābekļiem?

Diemžēl mēs reti pievēršam uzmanību Visuma norādēm, tādējādi vēl vairāk apgrūtinot savu dzīvi. Lai tās atpazītu, ir jāieklausās savā intuīcijā, jābūt uzmanīgiem pret sīkumiem, jo tieši tie veido mūsu dzīvi.

Bieži gadās, ka, dodoties uz svarīgu tikšanos vai ceļojumu, cilvēks sastopas ar daudziem šķēršļiem. Viņš ir aizgulējies, aptraipījis uzvalku, automašīna nedarbojas, iekļuvis sastrēgumā un tā tālāk. Tā ir ne viena vien norāde, Visums vienkārši kliedz, ka no šīs tikšanās vai ceļojuma nevar gaidīt neko labu.

Lasi vēl: Šajā konkrētajā pašvaldībā tiks dubultos pabalsts lūk, šai iedzīvotāju grupai! Tik lieliski!

Iemācieties visu, ko redzat un dzirdat, saistīt ar to, kas ar jums notiek šobrīd. Atcerieties, ka nekas dzīvē nav nejaušs. Ja tevi moka kāds neatrisināts jautājums vai problēma, pat nejauši ieraudzīta informācija, izlasīta frāze, kāda cilvēka pateikts vārds var būt atslēga, kas atver patiesību.

 

Leave a Comment