Sagatavojoties ļaunākajam: šīs trīs zodiaka zīmes jūlijā var vajāt nelaimes

Turklāt situāciju pasliktina Dienvidu karmiskā mezgla pāreja uz Svaru zīmi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus šajā periodā no ritma izsitīs nostalģija pēc pagātnes.

“Svariem šajā mēnesī var nepietikt spēka un entuziasma, pietrūks ārēju stimulu. Tāpēc jūlijā jāpiekrāj spēks un jātaupa enerģija,” iesaka astroloģe.

Bet trešā vieta starp jūlija neveiksminiekiem pieder Lauvām. Viņu laimi aizēnos Melnais Mēness – ugunīgās zīmes pārstāvjiem izdosies pat uz pozitīvām lietām paskatīties negatīvi.

 

Lasi vēl: 29.jūnijā uz visiem laikiem iemiga cienījams aktieris, kura karjera ilga septiņas desmitgades; sieva ir satriekta

Lasi vēl: Latvijā pirmo reizi manīts ļoti invazīvs plēsējs; iedzīvotājiem lūgts viņu manot netuvoties!

“Melnā mēness – Lilitas – pāreja caur Lauvas zīmes sektoru aizēnos vīziju, neļaus uz lietām skatīties stratēģiski. Kopējā situācija un notikumi tiks uztverti nedaudz sagrozīti, subjektīvi,” atzīmē Šahova.

Turklāt, astroloģe piebilst, ka nevajag aizmirst, ka jūlijs ir pirms Lauvu dzimšanas dienas, un šo periodu Lauvas visbiežāk izdzīvo ne tik priecīgi kā parasti. Lauvas pārņems ļoti apgrūtinošas sajūtas – arī tam vajadzētu sagatavoties.

Tajā pašā laikā arī veselības stāvoklis bojās situāciju – tiks vājināta imunitāte. Šajā gadījumā astroloģe iesaka atbalstīt ķermeni ar vitamīnu kompleksu, pretējā gadījumā slimība pilnībā satricinās jau tā grūto periodu.

Arī interesanti: Kādā šķīdumā iemērkt nazi, lai gadiem nebūtu jādomā par asināšanu, jo tas kļūs asāks par skuvekli

Leave a Comment