Rīt, 26.jūnijā iespējams daudziem cilvēkiem nāksies palikt savās mājvietās! Paziņojums izlikts tika šodien

Šodien dienā tika izlikts paziņojums saistībā ar rītdienu, 26.jūniju. Cilvēkiem ieteicams labāk uzturēties savās mājvietās, ja, protams, ir tāda iespēja. 

Laikapstākļi ir meteroloģisko parametru un parādību kopums, kuri ietekmē cilvēka dzīvi un nodarbošanos. Jēdziens “laikapstākļi” raksturo atmosfēras stāvokli noteiktā laika posmā un konkrētā laika brīdī.

Vasarā, kad strauji veidojas pērkona negaisi, kas var nest arī bīstamas laika parādības, kā, piemēram, vētru, lielu krusu un spēcīgu lietu, sinoptiķu darbs bez radara datiem ir sarežģīts, jo radars piedāvā visoperatīvāko un detalizētāko informāciju par negaisa mākoņiem.

 

Sinoptiķi pirms īsa brīža izsludinājuši svarīgu paziņojumu par gaidāmajiem laikapstākļiem uz pirmdienu, 26.jūniju. Laiks nebūšot labvēlīgs un brīžiem pat var kļūt bīstams.

Lasi vēl:  Dvīņus sagaida liktenīga tikšanās, bet Strēlniekus – iespaidīga uzvara: horoskops 2023. gada 26. jūnijam

Lasi vēl: “Vai zini kādas ir tavas dvēseles patiesās vēlmes?”; Izvēlies attēlu un noskaidro tās

Atgādināsim, ka Līgo svētkos laikapstākļi visā Latvijā bija mierīgi un bez būtiskiem nokrišņiem, tomēr pēc svētkiem laikapstākļi krasi mainīsies un cilvēkiem pat ieteicams labāk nepamest savas mājvietas un nogaidīt labāku laiku.

Lūk, kas gaidāms jau rīt!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment