Rīt, 10.novembris tiek uzskatīts par ļoti neparastu dienu, jo tā spēcīgā enerģētika spēj mainīt cilvēka dvēseles stāvokli – ko tas nozīmē?

Tuvojas lielisks laiks tiem, kas vēlas mainīt savu dzīvi. Padariet viņu tādu, kādu viņš vēlas. Atbrīvojies no uzspiestā.

 

10. novembris — Merkurs ieiet Strēlnieka zīmē

Merkurs ir komunikācijas, uzņēmējdarbības, informācijas, ātruma, kustības, kustības planēta kopumā (un visbiežāk tas nav saistīts ar fizisko).

Ugunīgais Strēlnieks ir piedzīvojumu meklētājs, optimists, dzīvespriecīgs cilvēks, piedzīvojumu meklētājs, panākumu meklētājs, dzīves klejotājs, neatkarīgs un brīvību mīlošs, mūžīgs students, patiesības teicējs un īsts perpetum mobile.

Dzīvsudrabs Strēlnieka zīmē ir tik sprādzienbīstams maisījums, tāda enerģija, ka tie, kas var to ierobežot un izmantot, sasniegs visu, ko vēlas.

 

Kādas darbības tagad būs ļoti noderīgas un nesīs panākumus:

-Apmācības (kursi, valodas, jaunas aktivitātes) – tas dos ne tikai jaunu kontaktu loku, bet arī jaunus ienākumu avotus

-Komunikācija, jaunas iepazīšanās – tas radīs noderīgus sakarus un palielinās svarīgu cilvēku skaitu tavā dzīvē

-Informācijas pieņemšana. Viss, kas nāks. Ja kaut kas nepatīk, gribas atteikt, ja kaut kas ir neskaidrs un nesaprotams, nesteidzies, rūpīgi saliec visu plauktos un mapēs, it visā, kas notiek tagad, ir paslēptas iespējas un iespējas, kas tev vajadzīgas. Pat ja šķiet, ka ziņas nav īpaši labas.

-Ceļojumi, komandējumi un ceļojumi. Plānojiet vai organizējiet kādu citu periodu – tad braucieni būs ne tikai viegli un komfortabli, bet arī ekonomiskāki (nekā citos apstākļos). Un, pats galvenais, tie būs noderīgi

Lasi vēl: Google nākammēnes dzēsīs miljoniem Gmail kontu, ja nebūs izpildīta šī konkrētā prasība

-Pašanalīze. Jūsu dzīves, aktīvu, resursu, mērķu, vēlmju un citu lietu audits.

-Pašizpausme. Izpaust sevi. Padariet sevi zināmu. Iznāc gaismā.

 

 

Turpini lasīt, kādi ir pārējie fakti, nākošajā lapā

Leave a Comment