Rīt, 10.novembris tiek uzskatīts par ļoti neparastu dienu, jo tā spēcīgā enerģētika spēj mainīt cilvēka dvēseles stāvokli – ko tas nozīmē?

-Iestājoties par saviem mērķiem. Tuvojas ļoti labvēlīgs laiks, lai sāktu (turpinātu) darīt to, ko vēlies, ko uzskati par svarīgu, vajadzīgu, pareizu. Un sakiet visiem, kas mēģina jūs maldināt, atrunāt, vājināt ar stingru “NĒ”

-Izlīgums ar opozīciju. Ja vajag, protams. Ziniet, gadās – divi labi cilvēki sadūrās sliktā laikā un sākās konfrontācija. Tagad vari mēģināt sarunāties, salikt visus i un doties tālāk kopā (pastāv liela varbūtība, ka tavs bijušais pretinieks kļūs par tavu labāko sabiedroto un uzticamāko cīņu biedru, ar kuru kopā apgriezīsi visu pasauli kājām gaisā)

-Zudušu savienojumu izveide. Ja esat apmaldījies ar kādu stulbuma/lepnuma/pārpratuma/savas vainas dēļ, bet jums pietrūkst šie cilvēki savā dzīvē – tagad jums ir lieliska iespēja atjaunot svarīgu saikni

-Šajās dienās veiksmīgi izdosies īstenot sen lolotas ieceres. Uz priekšu! Nešaubieties!

Tomēr ir pāris brīdinājumi par periodu, kurus nevajadzētu ignorēt, ja vēlaties sasniegt noteiktus augstumus un sāpīgi nepaklupt:

Šajā periodā cilvēki viegli dod solījumus un pēc tam tikpat viegli par tiem aizmirst. Ne aiz ļaunprātības, bet tas nepadara jums to vieglāku. Tāpēc, ja sagaidi no kāda svarīgas darbības, neuzskati par savu cieņu par sevi atgādināt. Un esi uzmanīgs ar saviem solījumiem.

-Periodu raksturo pastiprināta neuzmanība un pavirša attieksme pret visu. Tas var saslimt gan jūs, gan tos, kuriem ir svarīga loma jūsu dzīvē. Tāpēc izveidojiet par noteikumu rūpīgāk izpētīt saņemto informāciju, izteikties precīzāk un pat tad, ja jums tas ir jāatkārto divas/trīs reizes, tiem, kam vēlaties nodot nozīmi un sasniegt vēlamo rezultātu. Un neizdariet pārsteidzīgus secinājumus.

Lasi vēl: Valsts svētkos daļai Latvijas iedzīvotāju būs iespējams pārvietoties ar šo sabiedrisko transportu bezmaksas; Kuri tie būs

Neesiet slinki, neesiet drosmi. Pat ja tas neizdevās pirmo reizi, uztveriet to kā savas vēlmes sirsnības un spēka pārbaudi, mērķa “īstumu”. Nepadodies un tiksi atalgots!

Leave a Comment