Rīgas Starptautiskajā autoostā risinājušies asa sižeta filmas kadri, stāsta kāda aculieciniece

Sieviete jauniešiem jautājusi ko tas viss nozīmē. Tika saņemta atbilde, ka jaunieši nesaprot, par ko sieviete runā, un vispār, viņi ”neko tādu nedara”, un ka sieviete tikai kasoties klāt!

Šis sievieti, atklāti sakot, šokēja un sadusmoja ne pa jokam.

Tālāk sekoja draudi, ka viņi tūlīt pazvanīšot kaut kādam “ZIGIM” (arī pazvanīja) un sievietei būšot baigās nepatikšanas, uz ko saņēma atbildi, ka visi kopā ar valsts policiju un “ZIGI” tad arī draudzīgi parunāsies, jaunieši sašutuši, saprot, ka par policiju galīgi nejoko. Un fiksi cenšas aiztīties (bildē ir redzams).

Sieviete dalās emocijās:

”Šoreiz, varu droši apgalvot, ka Valsts policija cepure nost, uz izsaukumu ieradās 3 minūšu laikā. Jaunieši šajā brīdī no tāluma, atrodoties tirgus zonā, vēroja notiekošo.

Ieraugot policiju, sprintiņā, draudzīgi aizskreja prom. Kamēr es skaidroju situāciju policijas darbiniekiem, vīrietim palīdzēja kāds garām ejošais.

Izrādās, ka viņš ir dzirdējis jauniešu sarunu, un tie savā starpā ir apsprieduši rīta sasniegums, tas ir, cik telefonus viņi rīta agrumā ir izspieduši. Tālāk savus pienākumus pildīja Valsts policija.”

Lasi vēl: Ļoti skumja ziņa: 47 gadu vecumā aizsaulē devusies māmiņu-blogeru karaliene, kura bija iedvesmas avots simtiem māmiņu

Sieviete soctīklos dalās emocijās ar cerību, ka šo jauniešu vecāki ierakstu pamanīs un aprunāsies ar savām atvasēm par uzvedību un, ka šis ir ļoti nepieņemami.

Sargiet sevi!

 

Leave a Comment