Rīgas Starptautiskajā autoostā risinājušies asa sižeta filmas kadri, stāsta kāda aculieciniece

Šorīt kāda iedzīvotāja bija aculieciniece kādam ļoti baisam notikumam, kurš norisinājies Rīgas autoostā. Iedzīvotāja dalās ar izjūtām un to cik spraigi notikumi risinājās. 

Sieviete stāsta, ka izejot no autobusa, priekšā gājis vīrietis, pēc izskata gadi 35-40, bet pēc uzvedības varēja secināt, ka ar psiholoģsikām problēmām, bet šajā situācijā tas pavisam nav būtiski.

Pie autoostas ieejas šo vīrieti jau sagaidīja bars jauniešu treniņtērpos, uzģērbuši sejas maskas un gumijas cimdus. Sekundes laikā sieviete pamanījusi, ka šie “DROSMĪGIE” jaunieši sāk barā dzīties pakaļ minētajam vīrietiem, mēģinot ielenkt.

Sieviete piebilst, ka jaunieši bijuši vismaz septiņi. Vīrietis ieskrējis labierīcēs, tomēr ar to nepavisam viss nebeidzās un notikumi turpinājās ļoti strauji.

 

Lasi vēl: Sargeņģeļi aiz muguras: Dižākā astroloģe paziņo, kuras zodiaka zīmes būs laimīgas tuvākos 10 gadus

Izejot no labierīcēm, ”drosmīgie” puiši atkal sāk dzīties pakaļ vīrietim. Sieviete bijusi ļoti sašutusi. Apkārt apmeklētāji, nekādas reakcijas, paiet garām, tikai noskatoties uz šo visu situāciju.

Vīrietis atkal ieskrien labierīces. Šeit, aculieciniece saprot, ka kaut kas galīgi nav labi. Redz, ka džeki stāv aiz stūra un gaida. Sieviete izlemj pieiet pie bariņa un tad tikai sākās..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment