Reizi 100 gados: 6.jūlijā ir gaidāms ļoti supermēness, kuram mūsu senči piedāvāja īpašas spējas!

Naktī no 6. uz 7. jūliju, ūdens un uguns maģija apvienosies ar spēcīgu jaunmēnesi zvaigžņu zīmē Vēzis. Stāsta, kā šī retā sakritība var mainīt jūsu likteni!

Ko gaidīt no šādas retas sakritības?

Šī diena ir viens no senākajiem un noslēpumainākajiem svētkiem, kas tiek svinēts īpašā veidā. 2024. gadā tā sakrīt ar jaunmēnesi, un šis notikums solās būt unikāls.

Jaunā mēness burvība: kā šī diena 2024. gadā maina likteņus.

Kad 2024. gada jūlijā notiks jaunā Mēness dzimšana? Mistiskais jaunais mēness iestāsies naktī uz 6. jūliju pulksten 01:53 pēc Latvijas laika. Tas vienmēr ir interesants laiks, kad Mēness sāk savu jauno ciklu.

Tā 6. jūlijā atradīsies Vēža zīmē un būs savienojumā ar zvaigzni Sīriusu, padarot šo notikumu īpaši spēcīgu. Šāds notikums notiek reizi 15 gados! Vēzis ir zīme, kas ietekmē mūsu emocijas un jūtas, pastiprinot jutīgumu un intuīciju. Šis ir laiks, kad priekšplānā izvirzās ģimenes un mājas jautājumi.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Jaunmēness laikā 6. jūlija jaunmēness laikā Vēzī  var rasties emocionālas nestabilitātes sajūta un vajadzība pēc drošības. Šis ir īstais laiks, lai ieklausītos savā iekšējā balsī un sakārtotu savas jūtas.

Dažas zīmes, piemēram, Vēzis, Skorpions un Zivis, var sagaidīt veiksmi un harmoniju, savukārt Auns, Svari un Mežāzis var saskarties ar grūtībām un konfliktiem.

Kas ir jaunais mēness?

No speciālistu viedokļa tas ir brīdis, kad Mēness, atrodoties starp Zemi un Sauli, debesīs kļūst neredzams. Speciālisti šim laikam piedēvē īpašu ietekmi uz cilvēku emocionālo stāvokli, prognozējot spēku izsīkumu un apātiju.

Šis jaunais Mēness, kas atrodas Vēža zīmē, sola pastiprināt emocionālos pārdzīvojumus. Tāpēc, ja jūtat emocionālus kāpumus un kritumus, ziniet – tā ir kosmisko ķermeņu ietekme.

Lasi vēl: Karstums, lietusgāzes, tornado: sinoptiķi ir stāstījuši, kādi laikapstākļi būs tuvākajās dienās Austrumeiropā

Mūsu materiālā mēs sīkāk aplūkosim, kā šie notikumi var ietekmēt jūsu dzīvi un ko jūs varat darīt, lai harmoniski pārdzīvotu šo periodu.

Kas jūs gaida šajā dienā?

Šis ir lielisks laiks, lai izvirzītu jaunus mērķus un sāktu ar ģimeni un mājām saistītus projektus, kas ienes emocionālu līdzsvaru. Šis laiks ir īpaši labvēlīgs Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm. Kas šajā dienā gaidāms citām zīmēm?

Auns

Jaunmēness ietekmē jūsu horoskopa ceturto māju, radot ideālus apstākļus, lai sakārtotu mājokli un atbrīvotos no nevajadzīgām lietām. Tas var pavērt jaunas iespējas un uzlabot attiecības ģimenē. Jums var rasties nepieciešamība uzņemties rūpes par kādu sev tuvu cilvēku, un tas var izrādīties gudrs lēmums.

 

Vērsis

Jaunmēness šķērso tavu trešo māju, stimulējot garīgo aktivitāti. Tavam prātam vajadzētu būt atvērtam jaunām zināšanām. Speciālisti iesaka tev vairāk komunicēt ar tuviniekiem, lai paplašinātu savu redzesloku un bagātinātu sevi ar jaunu informāciju, kas var noderēt turpmākajos darbos.

Nākošās zvaigžņu zīmes lasiet tālāk

 

Dvīņi

Jaunais Mēness izgaismos jūsu otro mājokli, liekot jums pārdomāt savu attieksmi pret finansēm. Tev nāksies iemācīties novērtēt un taupīt naudu, vienlaikus ļaujot sev dažus priekus. Atrodot līdzsvaru starp taupību un saprātīgiem tēriņiem, panāksiet iekšējo harmoniju.

Vēzis

Šis ir laiks, lai justos pateicīgs par to, kas tev jau irŠis ir laiks, lai justos pateicīgs par to, kas tev jau ir. Jaunmēness tavā zīmē labvēlīgi aspektē Veneru.

Lauvas

Jaunais Mēness atrodas jūsu divpadsmitajā mājā, aizvedot jūs uz jūsu sociālās dzīves ēnu. Izmanto šo laiku iekšējam darbam un gatavošanās aktivitātei, kas sāksies, kad 22. jūlijā Saule ieies tavā zīmē.

 

Jaunavas

Jaunais Mēness vienpadsmitajā mājā mudina pārdomāt savus plānus un izvērtēt citu viedokli. Šis ir lielisks laiks, lai veidotu jaunas paziņas un rastu atbildes uz svarīgiem jautājumiem komunikācijā.

 

Svari

Jaunmēness desmitajā karjeras mājā sniedz iespēju veikt pārmaiņas profesionālajā jomā. Šis ir laiks pārdomām par to, kur vēlaties sevi redzēt pēc sešiem mēnešiem, un Mēness palīdzēs spert pirmos soļus ceļā uz to.

 

Skorpioni

Jaunmēness devītajā mājā veicina ceļošanu un intelektuālo darbību. Speciālisti tev iesaka pārskatīt savus uzskatus un būt atvērtam citu cilvēku viedokļiem.

 

Strēlnieki

Jaunmēness astotajā mājā var konfrontēt tevi ar dziļi iesakņojušām bailēm. Izmanto šo brīdi, lai atbrīvotos no iekšējiem ierobežojumiem un nepieņemtu dzīvi pārāk personiski.

 

Mežāzis

Jaunmēness septītajā mājā var nest jaunas romantiskas iepazīšanās vai stiprināt jau esošās attiecības. Ir svarīgi apzināties, ka tavs partneris atspoguļo tavas paša rakstura iezīmes.

 

Ūdensvīri

Jaunais Mēness sestajā mājā uzsver veselību. Ieklausies savā ķermenī un rūpējies par sevi kā bērns, jo neviens labāk par tevi nezina tavas vajadzības.

 

Zivis

Jaunmēness piektajā mājā sola romantiku un radošu iedvesmu. Pavadiet laiku baudās, apmeklējiet pasākumus un izbaudiet laiku kopā ar bērniem, ja jums tādi ir.

Ko nevajadzētu darīt 2024. gada 6. jūlijā?

Gatavojoties jaunam Mēnesim Vēža zīmē, speciālisti brīdina par paaugstinātu emocionālo jutīgumu, kas var izraisīt konfliktus un pārpratumus. Šajā periodā ir svarīgi izvairīties no skandāliem, tenkām un jebkāda veida konfliktiem, jo tiem var būt ilgtermiņa sekas.

 

Leave a Comment