Problēmas un nabadzība: Astrologi nosaukuši divas zodiaka zīmes, kurām 2023. gads būs visgrūtākais

Svari

Citas gaisa stihijas zīmes, gluži pretēji, baidās sākt kaut ko jaunu. Svari ilgi sver plusus un mīnusus, pirms kaut ko izlemj. Taču, beidzot pieņemot lēmumu, laba iespēja jau var izslīdēt no rokām, un zodiaka pārstāvji paliks bez sāls maizes un pavisam bez spēka, jo būs iztērējuši visus spēkus.

Svari vairs neatradīs iedvesmu meklēt jaunus apvāršņus, tāpēc viņi ilgi vilcināsies, pirms ķersies pie nākamajiem sasniegumiem. Bet trusis nemīl lēnīgo un neizlēmīgo. Horoskops iesaka: būt aktīvākam un drosmīgākam īstenot savas ieceres.

 

Jaunajā gadā Svariem nāksies saskarties arī ar birokrātisku kavēšanos un juridiskām problēmām. Zodiaka zīmes pārstāvjiem noteikti jāpārbauda rokās nonākušie dokumenti, īpaši tie, kas rakstīti mazā drukā. Tas pasargās gaisa elementa palātas no lielām problēmām.

Lasi vēl: Visu februāri varēs apskaust 3 zodiaka zīmes: viņām veiksies pat tur, kur nekad nav veicies

“Viņiem noteikti būs jāpievērš uzmanība juridisku problēmu risināšanai. Šie procesi tiks veltīti daudz pūļu, un tie ietekmēs citas dzīves jomas. Bet, ja ātri risina problēmas, tad var būt ļoti veiksmīgs šis laiks,” atzīmēja eksperts.

 

Leave a Comment