18 gados mūžībā devies kino uzlecošā zvaigzne un patiesi izcils aktieris: ”Mums sāp un pat ļoti”

Šis jaunais aktieris bija izcils piemērs visiem jauniešiem, kuri tikai apsver domu par kino karjeru. Viņš pierādīja, ka arī 18 gados var sasniegt lielus panākumus un virsotnes. 

Arsens Suhovskis, kurš paguva nospēlēt vienā filmā ar Ivanu Okhlobistinu un Irinu Rozanovu, pēkšņi nomiris. Par to paziņoja Krievijas aktrise Jekaterina Solomatina.

Solomatina ar smagu sirdi savā personīgajā blogā stāstīja par traģēdiju Suhovsku ģimenē. “Arsen… Puika… Mans labais… Sāp, ļoti sāp. Paliec gaišā piemiņā,” – sacīja seriālu “Trigers” un “Gluhars, Turpinājums” aktrise.

Kļuva zināms, ka pēc tam, kad Arsenu pameta viņa bioloģiskie vecāki, viņu uzaudzināja “Medvedfilm production” filmu kompānijas ģenerālproducente Juliana Medvedeva, kura strādāja pie tādiem projektiem kā “Treneris”, “Bataljons” un “Vasilisa”. Sieviete puiša audzināšanā ielika visu savu dvēseli.

“Vienīgais mierinājums ir tas, ka tu esi pie Kunga! Mūsu puika, mūsu Senka! Rīt mums būs ļoti grūta diena … Pavadīsim tevi uz visiem laikiem prom no mums.

Lasi vēl: Problēmas un nabadzība: Astrologi nosaukuši divas zodiaka zīmes, kurām 2023. gads būs visgrūtākais

Es vienmēr centos tevi aizsargāt, mīlēju tevi vairāk par citiem, varbūt kaut kur biju pārāk stingra, bet ļoti gribēju, lai tu būtu cienīgs cilvēks. Tu par to kļuvi! Es uz visiem laikiem atcerēšos tevis sacīto 31. decembrī, tu mani novedi līdz asarām, tu biji tik nopietns kā jebkad … Es sēroju un raudu ar visu savu dvēseli,” – rakstīja producente.

 

Leave a Comment