Ir zināms 18 gadīgā aktiera mūžībā došanās iemesls: ”Viņš aizgāja 12.janvārī, bet atrada viņu tikai 14.janvārī”

Pavisam nesen soctīklos parādījās informācija, ka 18 gadu vecumā mūžībā devies jauns aktieris, kurš savas karjeras laikā bija daudz ko paspējis sasniegt. 

Krievijas jaunais aktieris, kurš spēlēja filmā kopā ar Ivanu Okhlobistinu, pēkšņi devās mūžībā. Mākslinieks n.o.m.i.r.a 18 gadu vecumā.

Jaunietis aizgāja mūžībā 12.janvārī, bet viņa ķermenis tika atrasts tikai 14.janvārī. N.ā.v.e.s cēlonis bija elektrošoks. Par to paziņoja viņa radiniece, filmu kompānijas Medvedfilm producente Juliana Medvedeva.

“Oktobrī viņš devās stāties Oļega Tabakova teātra skolā, taču tas neizdevās. Tad viņš ieguva darbu būvlaukumā. Priekšnieksviņu nez kāpēc sūtīja nofotografēt skaitītājus transformatora kastē. Šajā laikā viņš tika n.o.s.i.s.t.s.ar elektrību,” sacīja Sukhovska māte.

Lasi vēl: 18 gados mūžībā devies kino uzlecošā zvaigzne un patiesi izcils aktieris: ”Mums sāp un pat ļoti”

Medvedeva arī piebilda, ka pēc t.r.a.ģ.ē.d.i.j.a.s būvlaukumā pazudušas videonovērošanas kameras. Šobrīd Izmeklēšanas komiteja noskaidro Arsena n.ā.v.e.s apstākļus.

Ņemiet vērā, ka Arsens Sukhovskis uzauga bērnu namā. Pirms dažiem gadiem viņu adoptēja Juliana Medvedeva. Arsens sapņoja kļūt par aktieri. 2021. gadā viņš filmējās filmā “Nedetsky Dom” kopā ar Ivanu Okhlobistinu un Irinu Rozanovu.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bigijs</cite>

    Redaktotri gan māk rakstīt tekstus.Tik daudz kļūdu tāpat kā man bija 4.klasē.Atlaist tādus slaistus.

Leave a Comment