21.01.23. Spēcīgu enerģiju un visdziļāko vēlmju maģiskais Jauns Mēness: ko darīt iepriekšējā dienā un kā pavadīt Jaunā Mēness periodu

Dzīvsudraba retrogrāds aiziet. Bet tā ietekme saglabāsies tikai līdz Jaunajam mēnesim (21. janvārim). Šīs ir pēdējās trīs dienas, lai pabeigtu visas astes: atvadieties no nevajadzīgām idejām un domām, piedodiet cilvēkiem viņu neatbilstību jūsu idejām un cerībām, atkāpieties no dažām kļūdām (tā ir pieredze), iztukšojiet savu čemodānu jauniem ceļojumiem un atlīdzības.

 

Šobrīd dzimst kaut kas, kas nesīs augļus nākotnē. Tāpēc rūpīgi pārdomājiet, ko beigās vēlaties savākt.

Bez satraukuma un nekādas panikas! Mums tam ir laiks, jo Jaunā mēness maksimums un tā ietekme joprojām darbojas trīs dienas pēc paša datuma.

Staigājot, klaiņojot, sakārtojiet visu savā galvā, veidojiet plānus, pārbaudiet nodomus, iztēlojieties sapņus, kas piepildījušies, analizējiet, kas jums tagad jāsāk darīt, lai to izdarītu.

Jauns mēness Ūdensvīrā sakrīt ar ķīniešu Jauno gadu!

 Paturiet to arī prātā. 21. janvārī sajūti spēcīgās vibrācijas, kas izplatās gaisā jau no paša rīta. Ienirsti tajos. Absorbējiet tos sevī.

Šī Jaunā Mēness laikā jūs varat izveidot vēlmju karti. Internetā ir daudz ieteikumu to veidošanai, tāpēc ir svarīgi pašam atrast sev tīkamāko un to pagatavot.

Lasi vēl: Trīs lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst piedot vīrietim. Ja vien negribi kļūt par kāju pameslu!

Vai arī varat izveidot vēlmju sarakstu. Uzrakstiet visu tajā skaidri, detalizēti.

Ūdensvīrs vienmēr ir par nestandarta unikāliem risinājumiem. Tāpēc nebaidieties, ja jūs pēkšņi apgaismo vai aizēno kaut kas, kas ir pilnīgi atšķirīgs no jums.

Pasaule mainās. Un neatkarīgi no tā, kā jūs to sagriežat, jūs nevarēsit nostāvēt uz vietas. Arī tu mainies. Labāk atpūtieties un izbaudiet to.

Turpini skatīt, ko darīt un nedarīt sagaidot Jauno Mēnesi, nākošajā lapā

Leave a Comment