Trīs lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst piedot vīrietim. Ja vien negribi kļūt par kāju pameslu!

Katrs cilvēks savā dzīvē piedzīvo mīlestības jūtas. Dažkārt gadās, ka sieviete ir tik ļoti iemīlējusies vīrietī, ka viņa negatīvās rakstura iezīmes nemaz nepamana. Viņa nevēlas par viņu dzirdēt neko sliktu.

 

Vīrieša dēļ sieviete ir gatava uz visu. Viņai ir viegli pieņemt tos viņa piedāvājumus, no kuriem pēc loģikas vajadzētu atteikties. Iemīlējusies sieviete ir pilnībā gatava uzturēt vīrieti – viņai ir vienalga, ka viņš caurām dienām vāļājas dīvānā. Viņai nav grūti piedot viņa gājienus. Viņa tos vienkārši nepamana.

 

Katrs cilvēks pats izlemj, kādu dzīves veidu izvēlēties. Taču grūti būs tai dāmai, kura galu galā “atvērsies acis” un viņa ieraudzīs, kas viņai ir blakus. Ir lietas, kuras nevajadzētu piedot vīrietim pat tad, ja izjūti pret viņu lielu mīlestību.

 

Līdztekus mīlestībai ir arī citas jūtas, piemēram, cieņa un savstarpēja sapratne. Neļauj nevienam padarīt tevi nelaimīgu. Daudzas sievietes baidās palikt vienas un daudz piedod vīriešiem. Viņām jau no bērnības mācīts, ka ir jābūt laulībā. Viņas baidās pazaudēt savu otro pusīti.

 

Lasi vēl: Tamāra Globa paredzēja mīlestības atgriešanos no pagātnes trīs zodiaka zīmēs līdz janvāra beigām

 

Tikmēr es gribētu ieteikt sievietēm atstāt vīriešus, ja viņa rīcība ir nepiedodama. Pat tad, ja sieviete ir precējusies, pat tad, ja ir kopīgi bērni. Nemēģini viņu pāraudzināt. Par vēlu. Viņš nekļūs savādāks. Varbūt, bet ne uz ilgu laiku. Lūk, trīs lietas, kuras vīrietim nekad nevajadzētu piedot. Liec tās aiz auss.

 

 

Turpini skatīt lietas, ko nevajadzētu piedot, nākošajā lapā

Leave a Comment